Rôzne

OBRAZOM: Atmosféra na vianočných trhoch v meste prilákala tisícky Bratislavčanov

Vianočné trhy sú ideálnym miestom pre príjemné trávenie predvianočných chvíľ.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Atmosféra na vianočných trhoch v meste prilákala tisícky Bratislavčanov
19
Galéria
Zdroj: TASR

V piatok odštartovali na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí vianočné trhy, jedna z najobľúbenejších predsviatočných akcií v meste.

Vianočná Bratislava

Stromčeky na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí už svietia, ulice Starého Mesta zaplavila vôňa pečených klobások, cigánskej a vianočného punču.

Najkrajšie sviatky v roku budeme tradične oslavovať na Hlavnom, Františkánskom, Primaciálnom a Hviezdoslavovom námestí, každý deň od 10:00 hod. Vychutnajte si ojedinelú atmosféru mesta pri dobrom punči, varenom vínku, umocnenú umením, spevom, koledami, pásmami slova a hudby, dramatickými scénkami či tancom.

Vianočné trhy na Hviezdoslavovom aj Hlavnom námestí obsadilo množstvo stánkov aj pódiá, pod ktorými sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program. Na Hviezoslavovom námestí nebude chýbať obľúbené klzisko, detská zóna a nadrozmerný adventný veniec.

Kultúrny program na Hviezdoslavovom námestí sa bude odohrávať vždy od štvrtka do nedele, najmä na pódiu umiestnenom medzi zónou so stánkami a historickou budovou opery SND. Podrobnosti o programe sa dočítate TU. Na Hlavnom námestí sa môžete tešiť na spevácke či tanečné vystúpenia takmer každý deň. Kompletný program nájdete TU.

Vianočné trhy v Starom Meste potrvajú do 23. decembra.

Vianočné trhy 2017
19
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM