KAW Rôzne Správy

Obľúbeným petržalským pivárňam onedlho pribudne konkurencia

Nová reštaurácia na Námestí hraničiarov chystá otvorenie vo veľkom štýle. Bude Slovanská piváreň silným súperom pre okolité podniky?

Ilustračný obrázok k článku Obľúbeným petržalským pivárňam onedlho pribudne konkurencia
8
Galéria

Prázdny priestor po bývalom Red Cafe na Námestí hraničiarov sa rýchlo zapĺňa novým reštauračným inventárom. Plagáty v okolí hlásia príchod novej mekky priaznivcov zlatistého moku – podniku s názvom Slovanská piváreň.

Na ľudovú nôtu

V tesnej blízkosti obľúbenej Petržalskej klubovne tak vznikne ďalší podnik, ktorý si zakladá najmä na dobrom čapovanom pive. Prevádzku by mal odštartovať už v sobotu 6. mája, a to vo veľkom štýle. Z plagátov sa ako krstná mama zvodne pozerá sexica Zuzana Plačková, o zábavu sa vraj postará muzikant Igor Kmeťo.

Podnik avizuje stálu ponuku 10 druhov pív, ktoré vám načapujú z unikátnej pípy z masívneho dreva v ľudovom štýle. Chýbať by nemali mäsové špeciality, typické pivárske pochúťky a slovenská kuchyňa.

V Slovanskej pivárni by mal od stolov až po výzdobu stien prevládať interiér z dreva alebo napodobenín dreva.

Majiteľom podniku je spoločnosť BEER GROUP, ktorá prevádzkuje v Bratislave viacero úspešných reštaurácií a zamestnáva takmer stovku ľudí. Patria im podniky Lunapark – Petržalka, Dúbravská piváreň, Dúbravská pivareň 2, Kráľovská piváreň a Slovanská piváreň.

Slovanská piváreň
8
Galéria
Zdroj: Slovanská piváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM