Kultúra

Obľúbené Letné kino na Kuchajde začína už tento týždeň

Na Kuchajte si aj tento rok budete môcť pozrieť obľúbené filmy priamo pod holým nebom na brehoch jazera. Za film, ktorý chcete aby sa premietal, môžete dokonca hlasovať.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené Letné kino na Kuchajde začína už tento týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Už tento týždeň štartuje v bratislavskom Novom Meste obľúbené Letné kino na Kuchajde. Mestská časť ho organizuje už šiesty rok po sebe ako súčasť Kultúrneho leta 2016 v Novom Meste.

V stredu 29. júna sa diváci môžu tešiť na prvý skvelý film Iracionálny muž od slávneho režiséra Woodyho Allena.>

Letné kino na Kuchajde bude premietať v osvedčenom čase – každú stredu a sobotu v júli od 21.30 hod., v auguste od 21.00 hod. Bratislava24.sk o tom informoval Ján Borčin z miestneho úradu.

„Aj tento rok budú o výbere filmov, ktoré sa budú premietať, rozhodovať samotní diváci v hlasovaní na internete. Letné kino sa stalo jedným z najúspešnejších podujatí Kultúrneho leta v Novom Meste, len minulý rok si každý film prišlo pozrieť v priemere 300 ľudí. Sme preto radi, že v tejto tradícii môžeme pokračovať. Vstup je, samozrejme, aj toto leto zdarma,“ povedal starosta Nového Mesta Rudolf Kusý.

Hlasujte za svoj film

Diváci si vždy budú môcť vybrať z trojice ponúkaných filmov, ten s najvyšším počtom hlasov sa bude premietať. Hlasovať za svojho favorita môžu na internetovej stránke kino.nakuchajde.sk, alebo na facebooku: www.facebook.com/Kino.Kuchajda. Verejnosť už môže hlasovať o ďalšom filme, ktorý ponúkne letné kino v sobotu 2. júla – v hre sú filmové hity Everest, Jurský svet a Bod zlomu.

Miestom filmových projekcií bude amfiteáter na Kuchajde, premietať sa bude na veľkom plátne s rozmermi 6 krát 4 metre.

Čítajte aj: Čo ponúka Bratislava počas pracovného týždňa? TOP 6 akcií

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM