Rôzne

Obľúbená požičovňa bicyklov sa presťahovala na novú adresu

Požičovňa bicyklov Bratislava Bike Point sa presťahovala na novú adresu. Fanúšikom cyklistiky je túto sezónu k dispozícii na Fajnorovom nábreží.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená požičovňa bicyklov sa presťahovala na novú adresu
5
Galéria
Zdroj: Bratislava Bike Point

Tohtoročnú sezónu otvorila Bratislava Bike Point s niekoľkými novinkami. Sezónu odštartovala na Fajnorovom nábreží pri Starom moste.

Nová adresa aj výbava

Milovníkom bicyklovania a cykloturistiky ponúka cykloprehliadky so sprievodcami, cykloturistom s vlastnými bicyklami poskytuje informácie o cyklotrasách, ubytovaní, cykloservisoch či preprave bicyklov v dopravných prostriedkoch. Do výbavy Bratislava Bike Point pribudli nové trekingové i horské bicykle.

Môžete si tiež bicykel požičať a užiť si bezpečné a pohodlné bicyklovanie po Dunajskej cyklotrase alebo okolo rieky Moravy. Náročnejší cyklisti môžu podniknúť výlet do susedného Rakúska alebo Maďarska, prípadne sa previezť po lesných cestičkám Malých Karpát.

Vypožičanie bicykla na hodinu vás vyjde na 6 eur, na pol dňa (5 hod.) – 10 eur, jeden celý deň (24 hod.) – 15 eur a nasledujúci deň – 13 eur. Držitelia Bratislava City Card dostanú zľavu vo výške 20% z ceny.

Bratislava Bike Point je najdlhšie fungujúca požičovňa bicyklov a ako jediná cestovná kancelária organizuje cykloprehliadky po Bratislavskom kra­ji.

Otváracie hodiny:

do 11. 6. počas víkendov od 10:00 – 18:00 hod.

12. 6. – 1. 10. denne od 10:00 – 18:00 hod.

7. 10. – 29. 10. počas víkendov od 10:00 – 18:00 hod.

Trasy a ďalšie info: www.bratislavabikepoint.com

Starý most
2
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM