Kultúra Rôzne Správy

Obdivujte svet lietadiel na unikátnej výstave na Zlatých pieskoch

Ak patríte k milovníkom lietadiel, letísk a všetkého, čo s tým súvisí, určite si nenechajte ujsť jedinečnú výstavu v nákupnom centre Shopping Palace.

Ilustračný obrázok k článku Obdivujte svet lietadiel na unikátnej výstave na Zlatých pieskoch
Zdroj: TASR

Fascinuje vás svet lietadiel? Zvykli ste v mladosti skladať modely najrôznejších letúnov? Chceli by ste spoznať slávne svetové letiská? Ak ste na väčšinu otázok odpovedali kladne, rozhodne by ste mali navštíviť unikátnu výstavu Svet lietadiel. Neváhajte a zoberte aj deti!

Výstava, ktorú ocenia najmä milovníci lietadiel, letísk a všetkého, čo súvisí s lietaním, sa uskutoční od 7. apríla v nákupnom centre Shopping Palace na Zlatých pieskoch. Návštevníci si ju môžu pozrieť až do 6. mája, každý deň od 9:00 do 21:00 hod.

Čo uvidíte?

Na výstave budete môcť obdivovať veľké množstvo nádherných plastových a papierových modelov. Medzi vystavenými exponátmi nájdete aj reálny vetroň.

Pozornosť nejedného návštevníka zaujme taktiež deväť miniatúr najnebezpečnejších letísk sveta. A fanúšikov RC modelov určite poteší aj desať veľkých modelov lietadiel na diaľkové ovládanie.

Svet lietadiel / 7. apríl – 6. máj (9:00 – 21:00 hod.) / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM