Tana Mrazikova Rôzne

NUMEROLÓGIA

Chcete začať podnikať, ale ešte stále nie ste presvedčení, či nastal ten správny čas? Priatelia, rodinní príslušníci Vás presviedčajú, že áno, ale konečné rozhodnutie nechávajú na Vás!? Tak možno práve tu je pomoc.

Predstavuje sa Vám Alenka Nemčeková. Numerológii a astrológii sa venuje 12 rokov. Tarotu 5 rokov. Mnohí sa s ňou už stretli na obrazovkách televízií, v éteri rádií a v printových médiách, kde publikovala svoje články.

Téma: Podnikanie z hľadiska numerológie.

V našom živote máme vhodné a menej vhodné obdobie na začiatok podnikania. Už Pytagoras vedel, že čísla /z dátumu narodenia/ majú vplyv nielen kvantitatívny, ale aj kvalitatívny. Každé číslo má svoju vibráciu, ktorá ovplyvňuje naše vedomie i podvedomie. Na základe výpočtu ročnej vibrácie vieme určiť vhodnosť obdobia na podnikanie, zmenu práce. Ako na to: Spočítame čísla z dátumu, keď sme naposledy oslavovali narodeniny. Ak je môj dátum narodenia napr. 23.7.1973, posledné narodeniny boli 23.7.2009. Spo­čítame všetky čísla jednotlivo (aj tie dvojciferné) 2 + 3 + 7 + 2 + 0 + 0 + 9 = 23. Aj toto číslo rozložíme na dve samostatné číslice, ktoré spočítame: 2 + 3 = 5. Takto sme si vypočítali svoju ročnú vibráciu, ktorá nám funguje od našich posledných narodenín po tie nasledujúce. Velmi dobré obdobie na začiatok podnikania je ročná vibrácia čísla 1 a 5, dobré obdobie je vo vibrácii čísiel 3 a 9. Ročná vibrácia čísiel 2, 4 a 7 nie je vôbec vhodná na začiatok podnikania. Vibrácia čísla 8 je velmi špecifická. Deväť mesiacov po narodeninách nie je vhodné obdobie, ale tri mesiace pre koncom tohto obdobia je ideálne obdobie, najlepšie zo všetkých odbobí na to, aby sme boli v podnikaní úspešní.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM