Adriana Banásová Rôzne Rôzne

Nuda cez víkend? Ale kdeže! Náš prehľad vás presvedčí o opaku

Rozmýšľate, čo s voľnom počas nasledujúcich dní no nič vás nenapadá? Nechajte sa inšpirovať našou ponukou podujatí v meste a vyberte si niečo z tejto "všehochuti".

Ilustračný obrázok k článku Nuda cez víkend? Ale kdeže! Náš prehľad vás presvedčí o opaku
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

SOBOTA 22.8.

Trh – Piac – Markt

Obľúbený Trh – Piac – Markt milovníkom čerstvého ovocia, zeleniny, syrov či iných delikates asi netreba veľmi predstavovať. Aj túto sobotu sa na vás tešia slovenskí pestovatelia, farmári a malovýrobcovia z okolia Bratislavy a ponúknu vám to najlepšie z ich „kuchyne“. Začíname ráno o 8:00 takže spachtoši – šup, hore!

*8:00/ Stará tržnica *

Swingová letná tančiareň

Máte chuť „zatrsať si“? Nachystajte si tanečné topánky, ktoré vás pohodlne dopravia i do parku a pripravte sa na čarovný letný večer! Tančiareň o 18.00 otvoria melódiami 20. až 40. rokov hostia z Čiech, DJ Max W. a Dr. Zeppelin. Môžete sa tešiť na DJský súboj tradičného swingu a jeho novšej, electro-swingovej vlny. Večer bude pokračovať tanečným workshopom pod vedením B-Swing lektorky Stell. Naučíte sa základným krokom Charlestonu. Nenechajte si ujsť letné swingovanie.

18:00/ Horáreň – Horský park/ vstupné dobrovoľné

Frankenstien

Tajuplný príbeh ambiciózneho vedca ožíva na hrade Červený Kameň. Divadelná adaptácia dobrodružného príbehu Frankenstein z pera Mary Shelleyovej odkrýva pred zrakmi návštevníkov tajomný príbeh o snahe človeka ovládnuť silu prírody. Nočnú prehliadku môžete zažiť počas oboch víkendových dní.

každú celú hodinu od 19.00 do 23.00/ Hrad Červený kameň SNM/ vstupné: 8 eur dospelí, 4 eurá študenti a deti od 3 rokov

NEDEĽA 23.8.

Filmový kvíz Petra Konečného vol.9

Máte radi filmy, radi sa o nich rozprávate a ešte radšej súťažíte? Tak nepremeškajte prvý filmový kvíz v Dunaji s množstvom zaujímavých ukážok, otázok a netradičných kinematografických disciplín. Obľúbená akcia pre všetkých „filmomilov“ opäť štartuje už túto nedeľu.

18:00/ KC Dunaj/ vstupenky na bare KC Dunaj

Amy

Zaujímavá životopisná snímka o populárnej britskej speváčke. Prvý autorizovaný dokument o vzostupoch a pádoch Amy Winehouse, ktorá na začiatku tisícročia jediným albumom prepísala dejiny populárnej hudby.

18:10/ Kino Lumiére/ vstupné 4 eurá

Koncert v Botanickej záhrade

Máte radi jazzovú hudbu? Príďte do Botanickej záhrady! Klasiku a jazz v romantickom prostredí predvedú saxofonista Nikolaj Nikitin a speváčka Hana Gregušová. Vychutnajte si tóny nekomerčnej hudby…

18:00/ Botanická záhrada/ vstup je voľný

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM