Tlačové správy

Novinka na OMV: Čerpacie stanice prinášajú zákazníkom chuť Stredomoria

Zákazníci čerpacích staníc OMV sa teraz môžu občerstviť a vychutnať si lahodné horúce pochúťky. Štyri druhy pizze, novinka s názvom rusticini, klasické panini ako aj možnosť nechať si zapiecť bagetu zmenia každú zastávku na čerpacej stanici na skvelý gastronomický zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Novinka na OMV: Čerpacie stanice prinášajú zákazníkom chuť Stredomoria
Zdroj: PR

„Prestávky sú zvlášť pri dlhšom cestovaní nevyhnutné na doplnenie energie. Na našich čerpacích staniciach neponúkame len prémiové palivá, ale zákazníci môžu svoju chvíľku oddychu stráviť príjemne napríklad pri výbornej káve vo VIVA Café. Od septembra si navyše môžu vychutnať nový sortiment horúcich snackov, ktoré im personál pripraví do 60 sekúnd,“ hovorí Gernot Gollner, Retail Manager OMV Slovensko.

Novú ponuku kaviarní VIVA môžu zákazníci objavovať už od 1. septembra. Na výber majú štyri druhy pizze – buď klasickú syrovú či salámovú alebo špeciality ako je Gazdovská a Capri. Pre tých, ktorým by kúsok pizze na zahryznutie nestačil, má OMV novinku. Špeciálne pizzové chlebíky „rusticini“ sú k dispozícii buď so šunkou a hubami alebo s klobásou či salámou. V ponuke je aj široký výber panini – Chicken BBQ, Prosciutto, Šunka a syr alebo Chicken Kebab.

Najlepšie na týchto snackoch, okrem chuti, je, že zákazníci na ne nemusia dlho čakať. Výkonné pece sú zárukou, že na pizzi či rusticini si zákazník bude môcť pochutnať už krátko po objednaní, presnejšie o 60 sekúnd. Nové špeciálne pece vedia navyše zapiecť bagetu tak, že pečivo zostane teplé a chrumkavé, no náplň zostane čerstvá a studená.

OMV postavilo svoj obchodný úspech na silnom prozákazníckom prístupe, ktorý je definovaný v prísľube značky „Staráme sa viac“. Prémiové palivá, výborná káva spolu s chutným občerstvením a vysoká kvalita služieb sú dôvodom, pre ktorý je sieť kaviarní OMV VIVA tak obľúbená medzi motoristami.

Informácie o spoločnosti:

OMV Slovensko, s.r.o. Spoločnosť OMV vstúpila na slovenský trh v roku 1991. OMV Slovensko sídli v Bratislave a s 91 čerpacími stanicami má na Slovensku 18 % podiel na trhu. Čerpacie stanice OMV sú multifunkčnými centrami služieb – čerpacími stanicami pre ľudí i vozidlá. Zákazníci OMV majú k dispozícii palivá, mazivá i umývacie služby; 60 obchodov VIVA navyše ponúka ľahké jedlá, občerstvenie a širokú škálu ďalších služieb. Spoločnosť OMV Slovensko priamo zamestnáva 180 ľudí a prostredníctvom svojej siete čerpacích staníc vytvorila 966 pracovných mi­est.

Viac informácií nájdete na www.omv.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Novinka na OMV: Čerpacie stanice prinášajú zákazníkom chuť Stredomoria
4
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM