Aktualizované Nina Táborská Rôzne

Nové nákupné centrum v Hainburgu otvoria už dnes. V Rakúsku tak pribudne ďalšie lákadlo pre Bratislavčanov

Hainburg an der Donau je od slovenskej metropoly vzdialený len niečo vyše 15 kilometrov a Bratislavčanov sem lákajú najmä lacnejšie a výhodnejšie nákupy. Dnes otvoria očakávané Fachmarktzentrum, ktoré je podobne ako nákupné centrum K1 v Kitsee zamerané práve na slovenského zákazníka.

Ilustračný obrázok k článku Nové nákupné centrum v Hainburgu otvoria už dnes. V Rakúsku tak pribudne ďalšie lákadlo pre Bratislavčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Fachmarktzentrum v Hainburgu za 17 miliónov eur má svoje brány prvým návštevníkom otvoriť už dnes 19.marca. Prinesie 25 obchodov s potravinami, kozmetikou, športovými potrebami a odevnými reťazcami. Okrem nákupnej a stravovacej zóny sa počíta aj s obytnou zónou, kde vznikne 155 čiastočne bezbariérových by­tov.

Na ploche 14-tisíc m2 nájdete Lidl, Merkur, Libro, Bipa, Bonprix, CCC, DM Drogeriemarkt, Deichmann, Dressmann, Naglreiter, Charles Vögele, Mister Lady, KIK, Ernsting's Family, Fressnapf, GTS, C&A, Colloseum, Pearle, IL TORSO.

Správy o FMZ sme priniesli ešte pred mesiacom, viac sa dozviete tu: Za nákupmi do Rakúska: Čo ponúkne nové Fachmarktzentrum v Hainburgu?

Nové centrum bude svojou ponukou konkurovať aj tým bratislavským. Hainburg je vzdialený od slovenskej metropoly len 15 kilometrov a je ľahko dostupný aj bratislavskou MHD.

Fachmarktzentrum nie je jediným novým centrom, ktoré láka Bratislavčanov na výhodné nákupy a nové značky. Ešte pred letom by mali otvoriť aj komplex Pharos Business Park, ktorý vyrastá medzi bratislavským letiskom a nákupným centrom Avion na ploche takmer 50 hektárov.

Viac sa dočítate tu: Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne?

Foto: Bauplan – GesmbH & CO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM