Rôzne

Nové letecké linky z Bratislavy: S Fly Niki sa dostaneme do Bruselu, Kodane, Moskvy či Frankfurtu

Letecká spoločnosť Niki, rakúska dcéra Air Berlin, podľa médií v Rakúsku uvažuje o odletoch do niektorých európskych destinácií z bratislavského letiska. Agentúra APA sa odvoláva na portál Austrian Aviation Net. Z Bratislavy by mala spoločnosť Niki lietať do Bruselu, Kodane, Moskvy či Frankfurtu.

Ilustračný obrázok k článku Nové letecké linky z Bratislavy: S Fly Niki sa dostaneme do Bruselu, Kodane, Moskvy či Frankfurtu
Zdroj: TASR

Pevne vraj ešte nie je dohodnuté nič, ale v zákulisí sa činnosti intenzívne plánujú. Vedenie materskej spoločnosti v Berlíne sa k dopytu odmietlo vyjadriť, bratislavské letisko upozornilo, že sa na 4. decembra pripravuje tlačová konferencia.

Lietadlá Niki by mali začať lietať z Bratislavy od apríla 2015. Hovorca Air Berlin Aage Dünhaupt pre portál povedal, že slovenský trh je v zásade veľmi zaujímavý.

Niki Lauda založil svoju nízkonákladovú leteckú spoločnosť pred desiatimi rokmi. Pred časom ju však predal nemeckej spoločnosti Air Berlin. V minulosti v dôsledku zavedenia dane na cestovné lístky v Rakúsku Lauda pohrozil, že lety presunie z Viedne na Slovensko.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM