Tomáš Stupavský Rôzne

Nová zástavka, ale bez lavičiek. Na tomto mieste si nemáte kde oddýchnuť

Moderná električková zastávka s názvom Blumentál je dôležitým dopravným uzlom Bratislavy. Denne ju využíva množstvo ľudí, ale tá smerom do Rače, je svojím spôsobom „netradičná“. Chýbajú na nej lavičky.

Ilustračný obrázok k článku Nová zástavka, ale bez lavičiek. Na tomto mieste si nemáte kde oddýchnuť
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Integrovaná zastávka na Radlinského ulici bola minulý rok v septembri slávnostne spustená a jej cieľom bolo zjednotiť zastávky električiek a autobusov.

Zo začiatku mali ľudia problém zvyknúť si na to, že autá prechádzajú pomedzi električkové koľaje a zastávku. No navykli si aj na to, že si na zastávke smerom do Rače nemajú kde sadnúť?

Blumentál využívajú ľudia, ktorí prichádzajú z úradu práce, z daňového úradu alebo starší jedinci z Blumentálskeho kostola. A práve obyvatelia v pokročilom veku by určite ocenili, keby si môžu počas čakania na svoj spoj niekde oddýchnuť.

Situáciu sa chystá riešiť aj magistrát, ktorý je s celou situáciou oboznámený. Zastávka je výtvorom bývalého vedenia mesta a nie je jasné prečo tam neboli lavičky osadené. Mesto avizovalo, že sa bude snažiť súčasný stav zmeniť.

Prečítajte si tiež: Nebudeme iba kritizovať: Pozrite si, rebríček 3 najkrajších dopravných uzlov v Bratislave + FOTO

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM