Webnoviny - Rôzne

Nová scéna pripravila muzikálový koncert pre Haiti

WEBNOVINY.SK

Foto: SITA, AP

BRATISLAVA 28. januára (WEBNOVINY) – Na pomoc obyvateľom Haiti, ktoré zasiahlo silné zemetrasenie, prispeje aj bratislavské Divadlo Nová scéna. Ako agentúru SITA informovala PR manažérka divadla Ľuba Zednikovičová, v pondelok 8. februára uvedú charitatívny koncert s názvom Nová scéna pre Haiti. Výťažok zo vstupného pôjde obetiam ničivého zemetrasenia.

V programe, ktorý bude moderovať Alena Heribanová, vystúpia Kristína Turjanová, Karin Olasová, Stanislav Slovák, Lucia Molnárová, Marián Slovák, Štefan Kožka, Soňa Valentová, Róbert Halák, Nela Pocisková, Mirka Partlová, Katarína Hasprová, Ján Gallovič, Sisa Sklovská a mnohí ďalší. Zaznejú v ňom nielen piesne z muzikálov, ktoré má divadlo v súčasnosti v repertoári, ale aj z tých, ktoré patrili k tomu najlepšiemu v minulosti. Okrem Edith a Marlen, Františka z Assisi, Fidlikanta na streche, West Side Story či Neberte nám princeznú!, sa môžu návštevníci a návštevníčky divadla tešiť na najväčšie hity z muzikálov Na skle maľované, Pokrvní bratia, Hamlet, Krysař, Pokrvní bratia a Evanjelium o Márii. Koncertnými skladbami sa rozhodli do programu prispieť aj sólisti Ľubica Rybárska a Dušan Jarjabek.

Na charitatívnom koncerte, nad ktorým prevzal záštitu prezident SR Ivan Gašparovič, sa všetci účinkujúci i zamestnanci divadla podieľajú bez nároku na honorár. Vstupenky sú v predaji za 25 eur a celá suma poputuje na pomoc Haiti.

SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM