Tlačové správy

Nová kapela na obzore?

Dlhodobo fungujúce kapely sa rozpadajú a speváci sa vydávajú na sólovú dráhu. To sa stalo v hudobnom priemysle už nepísaným pravidlom. Teraz sa však udial presný opak. Tak to aspoň vyzeralo na minulotýždňovom koncerte pre deti v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Nová kapela na obzore?
Zdroj: Dnes24.sk

Ostrieľaní harcovníci Robo Papp, Miro Jaroš a Zuzka Haasová spojili sily a vytvorili spoločné spevácke zoskupenie, ktoré fungovalo viac než dokonalo.

„Zakladáme band. Prijímame návrhy na názov skupiny.“ Presne takto znel komentár pod fotkou, ktorú si pred nedávnom pridal na svoj fanúšikovský profil na sociálnej sieti Miro Jaroš. Okamžite mu začali chodiť jednotlivé návrhy a zdá sa, že niektorý z nich si trio spevákov aj vyberie. Mira, Zuzku a Roba však toho dokopy spája viac, než len láska k hudbe. Predovšetkým je to ich chuť pomáhať tým, ktorí to sami nedokážu.

Skutočný dôvod ich spoločného koncertu totiž bol ten, že išlo o „odmenu“ pre všetkých štedrých darcov a ich deti, ktorí prostredníctvom portálu ĽudiaĽuďom.sk darovali aspoň euro v prospech jednej z troch výziev chorých detičiek Mišky, Natálky a Alexa. Všetci traja umelci boli pritom počas celého uplynulého mesiaca patrónmi jednotlivých výziev a všetkými možnými spôsobmi sa snažili vyzbierať peniaze v prospech spomínaných troch detí. A boli skutočne úspešní. „Dokopy sa podarilo pre Mišku, Natálku a Alexa vyzbierať takmer 930 €, čo je naozaj vysoká suma. S najväčšou pravdepodobnosťou by tieto deti bez pomoci našich osobností túto sumu tak rýchlo nevyzbierali. Tešíme sa z pomoci Zuzky, Mira a Roba, ktorá bola úprimná, spontánna a ako vždy – bez akéhokoľvek nároku na honorár,“ povedal PR manažér portálu ĽudiaĽuďom.sk Tomáš Mácha.

Po vyzbieraní peňazí naledovala sľúbená odmena pre deti – veľká detská party spojená so zábavou, hrami a koncertom. Na ňom vznikla aj spomínaná fotka, ako aj množstvo ďalších, ktoré si pozrite v galérii.

foto: ĽudiaĽuďom.sk

Nová kapela na obzore? Ľudia Ľuďom
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM