Nina Táborská Rôzne

Night of Chances: NOC 2014 má byť inšpiráciou pre študentov i top firmy

Vyjadriť, vyskúšať a inšpirovať. Aj tak by sa dal v stručnosti opísať program štvrtého ročníka kariérneho podujatia Night of Chances (NOC) Business 2014, ktorý sa bude konať vo štvrtok večer na Fakulte managementu Univerzity Komenského v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Night of Chances: NOC 2014 má byť inšpiráciou pre študentov i top firmy
Zdroj: TASR

Študenti sa na ňom stretnú s lídrami veľkých firiem. Informoval o tom Sergej Danilov z občianskeho združenia Nexteria, ktoré podujatie organizuje.

Novinkou aktuálneho ročníka bude pre odvážnych účastníkov možnosť viesť desaťminútový súkromný rozhovor so šéfmi týchto firiem a zaujať ich. Lídri biznisu budú v rámci hlavnej panelovej diskusie debatovať o kariére a poodhalia v nej aj svoj návod na úspech.

„Úplne prvýkrát budeme realizovať focusné skupiny, kde budú môcť študenti nastaviť firmám zrkadlo a následne im pomôcť vymyslieť spôsoby, ako si svoje vnímanie medzi študentskou populáciou zlepšiť,“ povedal gestor projektu Radoslav Tausinger.

Návštevníci si budú môcť na interaktívnych workshopoch vyskúšať tiež riešenie reálnych problémov, s ktorými sa v praxi stretávajú zamestnanci.

Firmy, ktorých šéfovia na akcii osobne vystúpia, boli vybrané v októbrovom prieskume Nexteria o najžiadanejšieho zamestnávateľa. Sú medzi nimi spoločnosti Google, Eset či Tatra banka.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM