Kultúra

Letné kino: Prežite príbehy filmových hviezd pod nočnou oblohou

Bratislavské letné kiná ponúkajú počas celého leta romantiku pod hviezdami. Na ktorý z filmov si zájdete tentoraz?

Ilustračný obrázok k článku Letné kino: Prežite príbehy filmových hviezd pod nočnou oblohou
Zdroj: Facebook

Letné kino v Ružinove

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinieslo okrem bohatého hudobného programu v Parku Andreja Hlinku aj novinku v podobe bezplatného premietania filmov pod holým nebom.

Na najbližšie premietanie sa môžete tešiť 26. júla. Na programe je film Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol. Oddýchnite si pri dobrodružnej komédii o jednom veselom úteku.

každý utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

Letné kino na Kuchajde vás 29. júla poteší jedným z trojice filmov Papierové mestá, Ex Machina alebo Grandhotel Budapešť. Hlasovať môžete TU.

vždy v stredu a v sobotu / júl 21.30 hod., august 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino Rača

Už 29. júla si budete môcť užiť rozkošných Mimonov. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, prečo vlastne tí žltí a neskutočne roztomilí Mimoni dobrovoľne slúžili Gruovi, zloduchovi s veľkým Z?

každý piatok / 21.15 hod. / Knižkova dolina / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok 29. júla si nenechajte ujsť Zbrusu nový zákon.

Boh existuje. Žije v Bruseli, je poriadne neznesiteľný a celý deň len sedí za počítačom. Jeho syna už poznáte, tak sa pozrieme na jeho dcéru.

každý piatok / júl 21.00, august 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahajuje svoju siedmu sezónu pred nákupným centrom Shopping Palace. Ako jediné premieta týždenne až trikrát.

V tomto týždni sú pre vás pripravené akčné filmy Lucy – 28. júl, Krycie meno U.N.C.L.E. – 29. júl a San Andreas – 30. júl.

Nezabudnite si naladiť rádio na frekvenciu 91 FM.

vo štvrtok, v piatok a v sobotu / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Vajnorské open-air letné kino

V rámci Kultúrneho leta 2016 pripravila mestská časť Bratislava-Vajnory filmové predstavenia Open Air Kina. V piatok 29. júla si pozriete tragikomickú road movie s Jiřím Bartoškom o tom, že aj skrotení muži môžu zdivočieť vo filme Teória tigra.

každý piatok / 21.00 hod. / Park pod lipami / vstup voľný

Čítajte aj: Užite si leto na hudobných festivaloch

Amfiteáter Senec

V zrekonštruovanom amfiteátri v blízkosti Slnečných jazier môžete denne počas celého leta pozerať filmy, divadlá či predstavenia, ktoré pre vás mesto pripravilo. Prvý augustový týždeň si nenechajte ujsť Monkey Business & Horkýže slíže.

Vo štvrtok 4. augusta môžete zažiť v seneckom amfiteátri unikátny dvojkoncert, na ktorom česká pop-funková kapela Monkey Business a slovenská punk-rocková kapela Horkýže Slíže predstavia to najlepšie zo svojej tvorby.

štvrtok / Amfiteáter Senec / 20.00 hod. / vstupné: 15 eur státie, 20 eur voľné sedenie

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Už najbližšiu stredu sa bude premietať dráma Victoria. Strhujúci jednozáberový útek berlínskou nocou, ktorá všetko zmení. Snímka ocenená Strieborným medveďom na Berlinále 2015.

každú stredu / od 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Pod Pyramídou

Na terase Pod pyramídou Slovenského rozhlasu si každú letnú nedeľu môžete vychutnať to najlepšie z európskej filmovej produkcie. Druhý ročník Letného kina Pod pyramídou odštartoval.

Celkovo uvedú počas mesiacov júl a august osem filmov. Na najbližšie premietanie je pre vás pripravená vojnová dráma Boj. Zistíte, že skutočný boj čaká vojaka často až po návrate z bojového poľa domov. Majster tichého napätia Tobias Lindholm predstavuje po filmoch Hon a Únos ďalšiu skvele vystavanú osobnú drámu.

každú nedeľu / v júli o 21.15 hod., v auguste a septembri o 21.00 hod. / terasa Pod Pyramídou – Mýtna 1 / vstup voľný

Čítajte aj: Chytajte Pokémonov, čistite most Apollo alebo to cez víkend roztočte na bláznivom hudobnom festivale

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM