Nikola Richterová Rôzne

Neviete kam s deťmi cez jarné prázdniny? Vyriešiť to môžu denné jarné tábory

Keď sa povie slovo tábor, ľudia sú zvyknutí najmä na letné pobyty. Denné jarné tábory sú však skvelým prostriedkom, ako sa zbaviť starostí, čo s deťmi, keď rodičia musia chodiť do práce. Prinášame hneď niekoľko zaujímavých možností, kde sa vaše ratolesti nielen zabavia ale aj čo to naučia.

Ilustračný obrázok k článku Neviete kam s deťmi cez jarné prázdniny? Vyriešiť to môžu denné jarné tábory
Zdroj: TASR

"Výhodou denných táborov je najmä to, že do väčšiny sa dá prihlásiť na celý pracovný týždeň, ale v prípade potreby to ide aj na jeden deň. „My máme napríklad stanovenú sumu na týždeň 115 a na jeden deň 25 eur,“ povedal pre Bratislava24.sk organizátor denného tenisového tábora Daniel Mrva z Apollo tenis academy.

„Denný tábor je výbornou možnosťou pre deti, ktoré rodičia nemajú kam dať počas jarných prázdnin. Veľa rodičov musí pracovať. K nám donesú dieťa ráno a vyzdvihnú si ho po práci,“ dodal organizátor.

Na výber tábory s množstvom zameraní

Napríklad spoločnosť Cevarm pripravuje pre deti tábor, ktorý je hlavne o zábave. Deti môžu zažiť zoo, v prípade snehu aj tradičnú sánkovačku. Záujemcovia môžu navštíviť Mravčí klub v Areáli CK Cevarm na Smrečianskej ulici pri Račianskom mýte. Presný denný program podujatia si môžete pozrieť na oficiálnej stránke.

Pre deti, ktoré rady tancujú, prípadne by sa chceli priučiť niečomu zo street dance, pripravujú organizátori aj denný tanečný tábor s názvom S3T Camp. Okrem choreografií, tanečných súbojov sa môžu deti tešiť aj na kone. Viac informácií o tomto tábore nájdete tu.

V prípade, že chcete počas jarných prázdnin naviesť svoje dieťa na výtvarnú výchovu, či zoznámiť s prírodou, na výber je aj denný jarný tábor Centra voľného času. V rámci neho môžu deti ísť aj na celodenný výlet do hvezdárne v neďalekom Hlohovci. Ak je teda vaše dieťa typ na takýto druh zábavy, prihlásiť ho môžete tu

Pravidelná strava, interakcia a množstvo zábavy

Deti majú v denných táboroch zabezpečený potrebný komfort. Rodičia sa preto nemusia obávať, že by mali byť počas ich neprítomnosti hladné, či s nedostatkom tekutín. V cene sú započítané aj náklady na stravu, dozor, či program. V prípade zameraných táborov sú náklady spojené aj tréningami, či výletmi.

Tábory sú výbornou možnosťou najmä vtedy, ak nechcete, aby vaše deti zostali cez prázdniny doma a pozerali na televízor alebo hrali počítačové hry. „My sme náš tábor spojili s tenisom, deti preto majú možnosť priučiť sa tomuto populárnemu športu. Je úplne jedno, či ide o pokročilých alebo o začiatočníkov,“ oboznámil nás s fungovaním tenisového tábora Daniel Mrva.

„V tenisovom tábore majú deti k dispozícii trénera z Chile Daniela Arcosoma, ktorý trénoval aj hráčov, či hráčky v rebríčku ATP a WTA. Má teda obrovské skúsenosti a deťom môže dať skutočne veľa,“ dodal organizátor tenisového denného tábora. Viac sa informácií o tomto tábore nájdete na webe.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM