Nina Táborská Rôzne

Neviete čo s predĺženým víkendom? Pozrite sa čo všetko vás čaká v našom meste už oddnes

Nemáte ešte plány na tento víkend? Bratislava24.sk vám prináša prehľad toho najzaujímavejšieho, čo ponúka slovenská metropola na najbližšie tri dni.

Ilustračný obrázok k článku Neviete čo s predĺženým víkendom? Pozrite sa čo všetko vás čaká v našom meste už oddnes
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Nočná čitáreň – Čítam u Kaliho

Štafetové čítanie rukopisov budúcich kníh začalo 1. mája a pokračuje každý piatok v kníhkupectve KK Bagala na Laurinskej. Tento piatok vás čaká: rukopis Márius Kopcsay – Asvabaždenie. Kníhkupectvo Kolomana Kertésza Bagalu pripravuje pre Bratislavčanov aj iné zaujímavé podujatia ako napríklad Čau o piatej alebo v minulosti čítanie vo výklade kníhkupectva.

Piatok / 18:00 / Kníhkupectvo KK Bagala

Otváračka

Ak patríte k nadšencom riversurfingu máme pre vás dobré správy! V sobotu sa koná otvorenie novej sezóny 2015 v areáli Divoká Voda v Čunove. Čaká Vás surfovanie zdarma, ako aj zapožičanie výstroja. Počas dňa si môžete užiť hudbu, občerstvenie či surf jam o ceny od Quiksilveru. Vo večerných hodinách sa presúva do party stanu kde vám zahrajú obľúbení DJs Yanko Kral, Haftomas a Cifiman.

Sobota / 10:00 do 18:00 / Divoká Voda v Čunove / Vstup voľný

Trh-Piac-Markt

Známy Trh-Piac-Markt už tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné.

Trh doplní bazár oblečenia.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / vstup na trh voľný

3×3 Basket Tour

V poradí druhé podujatie v rámci seriálu 3×3 Basket Tour sa uskutoční v sobotu 9. mája v športovom areáli Alviano v bratislavských Vajnoroch. Počas celého dňa je pripravený bohatý sprievodný program. V rámci basketbalového programu sa budú hľadať víťazi v streľbe za 2 body, trestných hodov a vrcholom sprievodného basketbalového programu bude Streetsportline Slam Dunk Contest.

Sobota / 10:00 – 17:00 / Športový areál Alviano / Vstup voľný

Míľa pre mamu

V nedeľu oslavujeme Deň matiek a pri tejto príležitosti sa bude už v sobotu konať na Štrkovci podujatie s názvom Miľa pre mamu – veľká oslava Dňa matiek. Milé rodinné podujatie spestria svojou prítomnosťou aj známe osobnosti.

Sobota / 14:30 / Areál hier Radosť Štrkovec / Vstup voľný

Idiot

Vášnivá láska, vášnivá žiarlivosť a vášnivá nenávisť. Režisér Miroslav Krobot vytvoril podľa románu F. M. Dostojevského svet zaujímavých postáv s prepletenými vzťahmi a plný spomínaných vášní…

Tešiť sa môžete na: Mariána Miezgu, Lukáša Latináka, Rebeku Polákovú, Zuzanu Porubjakovú, Borisa Farkaša, Mariána Labudu ml., Annu Šiškovú, Róberta Jakaba, Zuzanu Konečnú Juraja Kemku.

Sobota / 19:00 / Divadlo Astorka Korzo ´90 / Vstupné: 9 eur (zľava)

Turban Quiz: Do tankoch na Budapešť [S2E9]

Zmerajte si svoje vedomosti v Turban kvíze už túto nedeľu. Jakub Lužina a Matej Moško budú okrem múdrosti v troch kolách hodnotiť aj humor súťažiacich v štvorčlenných tímoch. Tentokrát vás čaká kvíz na tému: „Na západnom fronte nič nové, na východnom fronte je tiež všetko po starom.“ Vo vedomostnom kvíze vyhráva víťazný tím právo nosiť zlatý turban.

Nedeľa / 20:00 / Gorila.sk Urban Space / Vstupné: 2 eurá pre súťažiacich

Selah Sue

Ikona súčasného reggae a soulu príde už túto nedeľu potešiť bratislavské publikum. Mladá belgická speváčka Selah Sue sa predstaví v Ateliéri Babylon v rámci turné k novému albumu Reason, ktorý vyšiel len v marci.

Nedeľa / 20:00 / Ateliér Babylon / 30 vstupenka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM