Adriana Banásová Kultúra

Neviete ako stráviť chvíľku voľna? Zaujímavé podujatia sú pre vás pripravené už v januári

Ak patríte medzi ľudí, ktorí neradi oddychujú pasívne, potom rozhodne neváhajte a navštívte niektoré z vybraných podujatí. Na svoje si určite prídu milovníci jedla ale aj športovci.

Ilustračný obrázok k článku Neviete ako stráviť chvíľku voľna? Zaujímavé podujatia sú pre vás pripravené už v januári
Zdroj: TASR

Zimný festival jedla

3. ročník úspešného festivalu, ktorého názov je príznačný pre milovníkov jedla a rozličných delikates potrvá od 14. januára do 17. februára. Pre priaznivcov gastronómie sú tento rok pripravené ochutnávky špecialít od najznámejších šéfkuchárov zo Slovenska, tradičné jedlá z kuchýň našich starým mám či pokrmy jednotlivých regiónov.

Slovak Winter MTB & Running Trophy 2015

„Nabrali“ ste počas sviatkov nejaké kilá navyše? „Nebrušákujte“ teda doma pred televízorom ale poďte si radšej otestovať svoje športové vlohy na 7. ročník zimného maratónu v horskej cyklistike a v lesnom behu. Zasúťažiť a zašportovať si môžete na Železnej studienke a lúke Snežienka 17. a 18. januára.

Veľtrh ITF Slovakiatour

Ak máte „túlavé topánky“ a radi spoznávate zahraničné krajiny alebo krásu Slovenska, tak sa určite zájdite pozrieť na veľtrh cestovného ruchu do Incheby Expo Arény. V rámci 21. ročníku podujatia je pre návštevníkov pripravená aj výstava Poľovníctvo a oddych a výstava WELLNESS A FITNESS pre milovníkov športu. Akcia potrvá od 29. januára do 1. februára.

Deň svätojurských pivnic, Svätý Jur

Vinári zo Svätého Jura opäť ponúknu priaznivcom vína to najlepšie, čo sa im podarilo vyprodukovať. Od 30. do 31. januára sa môžete tešiť na ochutnávku vín z 24 pivníc. Ste srdečne vítaní.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM