Alexandra Húsková Rôzne

Netradičný garážový výpredaj už tretíkrát úspešne prevetral skrine známych osobností

Z nenápadného susedského podujatia sa za dva roky stala populárna akcia, ktorá spojila známe osobnosti. Staromestský garážový výpredaj sa začal nenápadne a nevinne pred dvomi rokmi. Svojich priaznivcov a prispievateľov si našiel nielen v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Netradičný garážový výpredaj už tretíkrát úspešne prevetral skrine známych osobností
Zdroj: Dnes24.sk

V minulosti išiel výťažok pre OZ Prima a prevencia FAS syndrómu u tehotných žien, Nadácii Šťastné srdcia, tentokrát organizátori podporia mamičku z krízového centra s bábätkom, ktorá sa po neľahkej minulosti snaží uplatniť v živote.

„Akcia nielen pomáha tým, ktorí to potrebujú a hľadajú pomocnú ruku, ale zároveň upevňuje medziľudské a susedské vzťahy v dnešnej uponáhľanej dobe, keď mnohí z nás ani nepoznajú svojich susedov a nevnímajú svet za svojim plotom,“ uviedla organizátorka akcie Miriam Šramová.

Desiatky ľudí čakali v rade, aby sa mohli poprehŕňať medzi vecami na oblečenie, ako aj rôznym iným tovarom. Zakúpiť ste si tu mohli aj domáce džemy, balenia vianočného pečiva, či varené víno a to všetko vo veľmi príjemnej atmosfére.

Prispeli aj slovenskí módni návrhári

Za príjemne ceny sa tu dali zakúpiť módne kúsky, ktoré venovali známe osobnosti a podnikatelia ako napríklad raper Kali, speváci Ricco & Klaudia, podnikateľky Simona Bubánová, Monika Céreová, majiteľ gastro skupiny Benčik Culinary Group Pavol Benčík s manželkou Miriam Benčíkovou, módna návrhárka Renáta Kliská, podnikateľka a majiteľka Make-Up Studia Zuzana Šutjaková, marketingová riaditeľka Eurovea Oľga Hammer Duráková, koučka a mediátorka Zora Inka Grohoľová, majiteľka Cora Clinic Simona Stískalová, majiteľka Hotela Biela Labuť Renáta Kelemenová, ale aj motokrosista a majster Európy Štefan Svitko.

Prispela aj manažérka módnej značky Zagh v Prahe Katerina Veliká a manažérka chovu loveckých sokolov pre kráľovskú rodinu v UAE Jana Pokusová,

Pridali sa aj módni návrhári Richard Rozbora, Róbert Vrzala, partner PWC Alex Šrank a mnohí ďalší.

Prečítajte si aj: Second hand No-se-ne pomáha módou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM