Nina Táborská Krimi

Nešťastný večer pri stanici vo Vinohradoch. Na koľajisku sa krátko po sebe odohrali dve vážne nehody

V jeden večer sa pri železničnej stanici Bratislava-Vinohrady odohrali až dve vážne nehody. Pri jednej došlo k zrážke osobného vlaku so ženou, ktorá s ťažkými zraneniami leží v jednej z bratislavských nemocníc, druhá nehoda sa skončila tragicky, muža na koľajisku usmrtil nákladný vlak.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastný večer pri stanici vo Vinohradoch. Na koľajisku sa krátko po sebe odohrali dve vážne nehody
Zdroj: TASR

Ako pre Bratislava24.sk potvrdila hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová, v pondelok večer došlo na železničnom úseku Bratislava-Vinohrady až ku dvom stretom vlaku s človekom.

Okolo 19:15 večer došlo k zrážke osobného vlaku s 50-ročnou ženou, ktorá bola podľa slov hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela s ťažkými zraneniami prevezená do jednej z bratislavských nemocníc.

Len o pár hodín neskôr, v oblúku za železničnou zastávkou Bratislava Vinohrady v smere na železničnú stanicu Bratislava hlavná stanica, došlo k ďalšej vážnej nehode, pri ktorej pod kolesami vlaku prišiel o život muž, doposiaľ nezistenej totožnosti.

Nákladný vlak usmrtil neznámeho muža krátko pred 23.00 hodinou. Aj napriek tomu, že rušňovodič okamžite použil výstražné znamenie a rýchlobrzdu, stretu s mužom zabrániť nedokázal.

Podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára, muž na mieste utrpel devastačné zranenia nezlúčiteľné so životom. Po totožnosti tohto muža policajti pátrajú. Ďalšie okolnosti sú v súčasnosti predmetom policajného vyšetrovania.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM