Aktualizované Tomáš Stupavský Krimi

Nepríjemný nález! Na Lackovej ulici našli policajti mŕtvu 60-ročnú ženu

Policajti našli v pondelok (13.7.) krátko pred polnocou mŕtvu ženu v jednom z bytov na Lackovej ulici v Bratislave. Privolaný lekár nevylúčil na mieste cudzie zavinenie.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemný nález! Na Lackovej ulici našli policajti mŕtvu 60-ročnú ženu
Zdroj: Dnes24.sk

„Pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Podľa jej slov by malo ísť o 60-ročnú ženu z Bratislavy.

Polícia už objasnila obzvlášť závažný zločin vraždy 60-ročnej ženy, ku ktorému došlo v noci z pondelka na utorok v jednom z bytov na Lackovej ulici v Bratislave.

K spáchaniu činu sa pod ťarchou dôkazov policajtom v plnom rozsahu priznal 37-ročný Rashpal Singh L., štátny občan Indickej republiky a Slovenskej republiky Vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave mužovi na podklade dôkaznej situácie vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy, informovala Tatiana Kurucová, hovorkyňa KR PZ Bratislava.

Z doteraz vykonaných vyšetrovacích úkonov vyplýva, že muž usmrtil ženu úmyselne. Privolaný lekár na mieste konštatoval smrť ženy. „Podľa predbežnej správy z pitvy bezprostrednou príčinou smrti ženy bolo zadusenie,“ uviedla Tatiana Kurucová.

Na obvineného muža už vyšetrovateľ KR PZ v Bratislave spracoval pre prokurátora podnet na návrh na vydanie príkazu na vzatie do väzby.

Do času rozhodnutia sudcu o väzbe je obvinený muž umiestnený v cele policajného zaistenia. Za obzvlášť závažný zločin vraždy obvinenému mužovi hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM