Alexandra Húsková Kultúra

Neobmedzený pohľad na Bratislavu? Pozrite si novinku - 360˚ video nášho mesta

S 360°kamerou navštívilo štúdio vyrobilo.sk aj hlavné mesto SR Bratislavu. Vzniklo tak 360° interaktívne lákadlo pre návštevníkov Bratislavy, ale aj pre samotných obyvateľov, veď posúďte sami.

Ilustračný obrázok k článku Neobmedzený pohľad na Bratislavu? Pozrite si novinku - 360˚ video nášho mesta
Zdroj: Dnes24.sk

„Je to skutočne jedinečná a komplexná forma prezentácie, ktorá sa v zahraničí teší veľkej obľube a v blízkej budúcnosti ju vďaka rozvíjajúcim sa technológiám čaká obrovský progres aj na Slovensku,“ uvádza klip štúdio vyrobilo.sk.

360-stupňové video je snímané súčasne na šesť kamier s ultra širokým uhlom záberu, ktoré zabezpečujú nasnímanie reality v rozsahu 360 stupňov vo vertikálnej aj horizontálnej osi.

„Snažíme sa sledovať najnovšie trendy, držať krok s dobou a neustále napredovať a práve preto ako prvý prinášame na slovenské pole videomarketingu 360˚ stupňové interaktívne video,“ uvádzajú tvorcovia na svojej internetovej stránke.

Jazda Prešporáčikom, či návšteva Bratislavského hradu

Na jednotlivých záberoch mesta sa môžete ľubovoľne pohybovať myšou a pridané sú aj popisky jednotlivých miest. Zábavnejšie cestovanie Bratislavou vám ponúkne prezeranie videa prostredníctvom tabletu, alebo mobilného telefónu. Počas jazdy Prešporáčikom sa tak môžete napríklad obzerať hoci aj dozadu.

„Akékoľvek video, ktoré prezentuje Bratislavu, samozrejme vítame. Koniec – koncov, vo videu sú zobrazené dominanty mesta, rovnako ako zaujímavé miesta, ktoré majú návštevníkom čo ponúknuť. Je to teda dobrý spôsob propagácie nášho mesta,“ uviedla pre Bratislava24.sk Ivana.Skokanová, hovorkyňa Hlavného mesta Bratislava.

Pozrite si aj:

Pozrite sa na naj miesta v okolí Bratislavy. Ktoré sú tie vaše obľúbené?

VIDEO: Rehoľná sestra na korčuliach: Na bratislavskom klzisku predviedla úchvatnú jazdu

Bratislava objektívom 360° kamery
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM