Nina Táborská Správy

Nemocnicu s poliklinikou Medissimo v Petržalke prevezme Penta

Penta Investments prevezme prostredníctvom spoločnosti ProCare súkromnú nemocnicu s poliklinikou Medissimo sídliacu v Bratislave. Zdravotnícke zariadenie, ktoré je podľa Penty unikátom na slovenskom trhu, sa stane 13. poliklinikou v sieti ProCare.

Ilustračný obrázok k článku Nemocnicu s poliklinikou Medissimo v Petržalke prevezme Penta
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

„Medissimo patrí k najmodernejším súkromným zdravotným zariadeniam v regióne a som preto veľmi rád, že sa stalo súčasťou siete polikliník ProCare. Vďaka tejto akvizícii budeme schopní pacientom poskytnúť aj tzv. následnú zdravotnú starostlivosť a tým zvýšiť kvalitu a komplexnosť služieb poskytovaných na jednom mieste,“ povedal Eduard Maták, partner v Penta Investments.

Od začlenenia Medissima do siete ProCare si Penta sľubuje zvýšený komfort v podobe kratších čakacích dôb a rozšírenia servisu. „V našich poliklinikách už dlhodobo čelíme vysokému dopytu. Kúpa Medissima nám umožní poskytovať prvotriednu zdravotnú starostlivosť v nových a väčších priestoroch. Klientom budeme môcť poskytnúť už aj tie najnáročnejšie chirurgické zákroky v špičkových operačných sálach,“ uviedol Viktor Földes, výkonný riaditeľ ProCare.

Sieť polikliník ProCare ponúka komplexné zdravotné služby. Ročne poskytuje viac ako dva milióny zdravotníckych úkonov pre 260-tisíc pacientov.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM