Jakub Haršany Rôzne

Nehody, prepadnutia či požiar. Aj taký bol uplynulý týždeň

V Bratislave sa každý deň niečo deje. Podujatia, opravy alebo novinky v doprave. Bohužiaľ, k životu v hlavnom meste patria aj negatívne správy.

Ilustračný obrázok k článku Nehody, prepadnutia či požiar. Aj taký bol uplynulý týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Uplynulý týždeň priniesol viacero správ, ktoré by sme chceli počuť čo najmenej. Ponúkame vám prehľad toho najzávažnejšieho, čo sa v posledných dňoch udialo.

Polícia pátra po páchateľovi lúpežného prepadnutia

V nedeľu ráno došlo k lúpežnému prepadnutiu pobočky stávkovej kancelárie na Herlianskej ulici. Páchateľ ozbrojený krátkou guľovou zbraňou požadoval od zamestnankýň vydanie finančnej hotovosti. Tie mu hotovosť odmietli vydať. Následne vošla do pobočky ďalšia osoba a páchateľ z miesta ušiel. Polícia po ňom momentálne pátra. Opis páchateľa a viac informácií sa dozviete TU.

„Akékoľvek informácie k totožnosti páchateľa a k jeho súčasnému pohybu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ informuje krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Neznámy páchateľ sa vlámal do stávkovej kancelárie

Niekedy v čase medzi nedeľou 13.35 hod. a pondelkom 9.00 hod. sa do stávkovej kancelárie v Pezinku na Holubyho ulici vlámala neznáma osoba. Škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na sumu najmenej 511 eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže vlámaním.

Viac sa dočítate TU.

Dopravná nehoda na diaľnici D2 v smere do Maďarska

V utorok predpoludním sa na diaľnici D2 v smere do Maďarska stala dopravná nehoda s účasťou dvoch nákladných motorových vozidiel a jedného osobného motorového vozidla. Celková výška škody bola odhadnutá na 40-tisíc eur. Vodič nákladného vozidla bol prevezení na ošetrenie do nemocnice.

Muž sa pokúsil vlámať do farnosti.

Z nedele na pondelok sa 31-ročný muž z okresu Dunajská Streda pokúsil vlámať do farnosti na Vazovovej ulici v Bratislave. Pri pokuse otvoriť bránu ho zadržal miestny kaplán, ktorý následne privolal policajnú hliadku. U muža sa navyše našla zatavená injekčná striekačka s obsahom bielej kryštalickej látky. Mužovi hrozí až päťročný pobyt za mrežami.

Viac si môžete prečítať TU.

Neznámy páchateľ poškodil až 35 vozidiel

V priebehu stredy zasahovali policajti na ulici Staré Grunty v Mlynskej doline, kde neznámy páchateľ zanechal poškodil 35 motorových vozidiel. Väčšina z poškodených vozidiel mala prepichnutú ľavú prednú pneumatiku. Polícia po páchateľovi, prípadne skupine páchateľov, intenzívne pátra.

Bratislavské nákupné centrum museli evakuovať v dôsledku požiaru

Nákupné centrum Bory Mall museli vo štvrtok poobede na dve hodiny zavrieť. Dôvodom bolo vypuknutie požiaru v podzemnej garáži, kde začalo horieť osobné vozidlo. Návštevníci centra museli byť z budovy okamžite evakuovaný. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Na mieste zasahovali tri hasičské vozy a 14 hasičov.

Viac informácií nájdete TU.

V jazere našli telo mŕtveho muža

Polícia pátra po totožnosti muža, ktorého telo bez známok života vytiahli dnes z jazera Zlaté Piesky. K príčine úmrtia sa predbežne vyjadril súdny lekár, ktorý konštatoval smrť utopením.

Opis mŕtvej osoby nájdete TU.

„V súvislosti so stotožnením doposiaľ neznámeho mŕtveho muža sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Akékoľvek informácie vedúce k stotožneniu tohto muža nám môžu poskytnúť na oddelení polície, prípadne telefonicky na čísle 158,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Čítajte aj: Na jeseň môže Bratislava zažiť dopravný kolaps

Krimi
8
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM