Rôzne

Nebaví vás stále sedieť pri pive? Zabehnite si s ním!

Dvadsiatyprvý ročník Pivného behu Bratislavou si rozhodne nenechajte ujsť. Výborne sa zabavíte a netradične si štrngnete s priateľmi v príjemnej atmosfére.

Ilustračný obrázok k článku Nebaví vás stále sedieť pri pive? Zabehnite si s ním!
3
Galéria
Zdroj: TASR

Pivný beh Bratislavou (PBB) sa bude konať už po 21. raz. Ako hovoria o akcii jej organizátori, ide o „nosnú kultúrno-spoločenskú akciu športového charakteru organizovanou Veleslavným klubom Rychlé pípy“.

Preč so stereotypom!

Za zrodom Pivného behu Bratislavou stála myšlienka narušiť stereotyp bežného pitia piva a posunúť ho na zaujímavejšiu úroveň. Spočiatku chceli organizátori podujatia urobiť radosť svojim priateľom a známym, neskôr sa akcia rozrástla a medzi súťažiacimi sa objavuje čoraz viac ľudí nielen z hlavného mesta.

Samotný koncept pivného behu, samozrejme, nevznikol na Slovensku. Systém a pravidlá PBB sú však unikátne a zásadne odlišné od pravidiel podobných súťaží vo svete.

Pivný beh Bratislavou si z roka na rok získava čoraz širšie zástupy priaznivcov – účasť na ňom sa stáva neodmysliteľnou súčasťou života každého správneho pivára, ale i bežcov a zábavychtivých ľudí. Vzhľadom na 20 realizovaných ročníkov je Pivný beh Bratislavou pivnou súťažou s najdlhšou tradíciou v meste.

„Podujatie má svoje brány otvorené pre každého, stačí sa stotožniť s Pravidlami súťaže a podmienkami účasti a včas sa prihlásiť,“ vyzýva Veleslavný klub Rychlé pípy na svojej webovej stránke.

sobota / Randal Club, Karpatská 2 / 13:00 hod.

Pivo a rock

V rámci 21. ročníka Pivného behu Bratislavou sa uskutoční aj tento rok hudobná akcia s názvom Bakalář BeerRock 2017. Počas koncertu v Randal Clube vystúpia rockové kapely Karpina, MOTÖRHEAD Czech Republic Revival, RAMONES Bratislava, Deciliter rumu, Ešus a Hypnotic.

sobota / Randal Club, Karpatská 2 / od 17:00 hod. / vstupné 9 eur

Pivný beh
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM