Kultúra Samospráva

Národný týždeň manželstva v Ružinove v rytme salsy

Bratislavský Ružinov pripravil počas Národného týždňa manželstva 2017 pre manželské páry spoločensko-zábavný večer, ktorý sa ponesie v rytmoch salsy.

Ilustračný obrázok k článku Národný týždeň manželstva v Ružinove v rytme salsy
Zdroj: Bratislava - Ružinov

Ružinov sa do celosvetovej kampane s názvom Národný týždeň manželstva zapája už po tretíkrát. Okrem iných podujatí si mestská časť pre ružinovské manželské páry pripravila aj spoločensko-zábavný večer, na ktorom nebude núdza o dobrú zábavu. Akcia sa uskutoční vo štvrtok 16. februára od 19:00 hod. v Dome kultúry Ružinov.

Účastníci sa môžu tešiť na tanečný workshop, spevácke vystúpenie, súťaže, občerstvenie i kvety pre dámy. Počas večera budú ocenení víťazi súťaže o NAJ svadobnú fotografiu manželského páru z Ružinova.

Program pre manželské páry

Okrem zábavného večera majú manželia možnosť počas celého týždňa manželstva navštevovať prevádzky v Ružinove, ktoré im ponúkajú špeciálne zľavy či akcie, zájsť si do Kina Nostalgia, zúčastniť sa prednášky, ktorá je spojená s obnovou manželských sľubov (v piatok 17. 2.) a stráviť nedeľné popoludnie na ľade (19. 2.).

Všetky informácie o Národnom týždni manželstva v Ružinove i o jednotlivých podujatiach sú uverejnené na stránke mestskej časti www.ruzinov.sk.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM