Nina Táborská Kultúra

Najväčší veľtrh krásy opäť v Bratislave: Interbeauty láka kozmetickými novinkami aj sprievodným programom

Začiatok októbra bude v bratislavskej Inchebe patriť kozmetike, kráse a veciam s tým spojenými. Svoje brány od 1. do 3. 10. otvorí najväčší veľtrh krásy na Slovensku – Interbeauty. Vystavovatelia si pre vás aj tento rok nachystali nádielku kozmetiky pre všetky typy a potreby pleti.

Ilustračný obrázok k článku Najväčší veľtrh krásy opäť v Bratislave: Interbeauty láka kozmetickými novinkami aj sprievodným programom
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Ponuku kozmetických produktov doplní množstvo prestížnych súťaží. Majstrovstvá Slovenskej republiky a Medzinárodné majstrovstvá v manikúre prírodných nechtov, Medzinárodný nail festival Zlaté ruky Slovenskej republiky, celoslovenská súťaž kaderníkov a vizážistov INTERBEAUTY TROPHY a Slovak nail cup a Majstrovstvá Slovenskej republiky v make-upe s postupom na Medzinárodné majstrovstvá v Düsseldorfe sa postarajú o inšpiráciu v priamom prenose.

Na ploche 8 000 m2 sa celkovo predstaví 200 vystavovateľov zo štyroch krajín.

Súčasťou programu je aj vyhodnotenie 9. ročníka súťaže Vizáž roka 2015, ktoré doplní módna prehliadka odevného dizajnu Strednej umeleckej školy Trenčín.

Na Interbeauty sa tiež dozviete, ako sa starať o svoju pleť, inšpirujete sa najnovšími trendmi v líčení, zistíte, ako si urobiť dokonalú manikúru a pedikúru a spoznáte trendy v strihoch a úprave vlasov na jesennú a zimnú sezónu.

Ako zo seba líčením vykúzliť femme fatale? Aké sú zásady v súčasnosti veľmi populárneho kontúrovania tváre? Ako na nahý make-up? To všetko vám na Interbeauty predvedú skúsení vizážisti.

Novinkou aktuálneho ročníka je aj bohatý program pre pedikérky. Počas Odborného podologického dňa sa dozvedia množstvo informácií súvisiacich s pedikérskou praxou.

Krása ženy však nezávisí len od jej výzoru, ale vychádza najmä zo psychickej pohody a spokojnosti samej so sebou. Aj preto budú súčasťou sprievodného programu zaujímavé rozhovory s inšpiratívnymi ženami o tom, aké dôležité je nebáť sa urobiť veľké rozhodnutia či ako začať podnikať aj v neskoršom veku a rozvinúť dobrý podnikateľský nápad. Pod palcom ich má mediálny partner veľtrhu, portál Ženy v meste.

Nezmeškajte veľtrh krásy Interbeauty v bratislavskej Inchebe od 1. do 3. októbra. Tradične ho sprevádzajú obľúbené veľtrhy Esoterika a Biostyl zamerané na zdravý životný štýl. Okrem množstva produktov v biokvalite sa môžete tešiť na zaujímavé prednášky, ktoré vás inšpirujú na ceste za fyzickou a psychickou pohodou.

Prečítajte si tiež: Výstavy aj klubová činnosť. To všetko vás čaká v novej Galérii pod divadlom

Veľtrh krásy v bratislavskej Inchebe
12
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM