Maros Palesch Iné športy

Najväčší rodinný futbalový turnaj na Záhorí

Česko- Slovenská futbalová akadémia (ČSFA) so sídlom v Malackách pozýva všetkých fanúšikov futbalu na už 6. ročník futbalového turnaja detí a rodičov - “Futbal to je hra pre všetkých”. Turnaj sa uskutoční od 10. do 24.9.2011 na sídlisku Juh v Malacká

Ide o v poradí už druhé najväčšie futbalové medzinárodné podujatie konané v roku 2011 v Malackách a na Záhorí organizované Česko – Slovenskou futbalovou akadémiou.

**Rodinný turnaj sa uskutoční v 4 termínoch a to 10.9., 15.9, 17.9. a 24.9.2011. Počas týchto dní sa do futbalového zápolenia na turnaji zapoja družstvá rodičov (samostatne oteckov a mamičiek) detí z ČSFA a ich trénerov. Dňa 24.9. sa do turnaja zapoja aj domáci a zahraniční sponzori podporujúcich Česko – Slovenskú futbalovú akadémiu. **

Jednotlivé družstvá si svoje názvy určili podľa veľkých svetových klubov. Na turnaji sa tak v priebehu 4 dní predstavia hráči „Real Madrid, Manchester United, Chelsea London, AC Milan, Bayern Munchen, Inter Milan, Arsenal London, Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Lazio Roma, Juventus Turino a FC Liverpool“. Aj táto recesia má prispieť k dobrej nálade, ktorá dňa 24.9.2011 vyvrcholí o 16:00 hodine finálovým zápasom, následne slávnostným vyhlasovaním výsledkov a zábavou až do noci pre všetkých účastníkov a fanúšikov futbalu a dobrej zábavy.

Súčasťou programu rodinného turnaja Česko – Slovenskej futbalovej akadémie bude aj predstavenie novej internetovej stránky akadémie.

**Česko – Slovenská futbalová akadémia pozýva všetkých fanúšikov futbalu na toto podujatie. **

Zdroj: ČSFA, Ján Kubovič

rodinny turnaj v malackach
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM