Rôzne

Nájdite sa... so zvieratkom z útulku! Vy im dáte domov, ony zaplnia prázdno vo vašich domoch

Máj - lásky čas. K tomu teplý peliešok a obojok a získate si najvernejšieho spoločníka, na ktorého nedáte dopustiť.

Ilustračný obrázok k článku Nájdite sa... so zvieratkom z útulku! Vy im dáte domov, ony zaplnia prázdno vo vašich domoch
5
Galéria
Zdroj: TASR

Máte krásnu veľkú záhradu a teplý dom? Príďte 20. mája na bratislavské Námestie slobody, zoznámte sa s chlpatými útulkáčmi a možno práve jeden z nich premení vašu záhradu na miesto plné radosti a hier a váš dom na domov.

Nájdite sa!

Aj tento rok môžete nájsť nového člena rodiny! Príďte sa zoznámiť so psíkmi z útulkov z celého Slovenska a možno si s niektorým z nich padnete do oka a domov pôjdete spolu.

Na podujatí sa zúčastní niekoľko združení a útulkov z celého Slovenska, ktoré budú prezentovať svoju činnosť, ale aj psov či mačky, ktoré prídu s nimi. Návštevníci môžu pomôcť s venčením alebo si zvieratá adoptovať priamo na mieste.

Bohatý program

Ambasádorkou projektu je aj tento rok herečka a moderátorka Kristína Farkašová. Na akcii nebude chýbať bohatý program pre rodiny, známe tváre ako Emma Drobná, Štepán Urban, Jakub Petraník či Robo Grigorov.

Projekt Nájdite sa… so zvieratkom z útulku vznikol preto, aby pomáhal tým, ktorí si sami pomôcť nemôžu – opusteným zvieratkám. Cieľom je nájsť domov psíkom a mačkám prostredníctvom akcie, kam sa môžu prihlásiť ktorékoľvek útulky z celého Slovenska. Sem prídu zvieratká, ktoré sa útulkom nedarí umiestniť do rodín alebo si ich ešte nikto nevšimol.

Nájdite sa!
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM