Alexandra Húsková Rôzne

Najčítanejšie témy uplynulého týždňa. Čo vás najviac zaujalo?

Počas uplynulého týždňa vás najviac zaujal nový videoklip Living the life, ktorý reprezentuje náš kraj. Napriek tomu, že leto je ešte v plnom prúde, téma noviniek pri obľúbených Vianočných trhoch vami zarezonovala. Záujem vzbudila aj téma Hlavnej stanice, ktorá veru vábne nevyzerá.

Ilustračný obrázok k článku Najčítanejšie témy uplynulého týždňa. Čo vás najviac zaujalo?
Zdroj: Dnes24.sk

1) Bratislavský kraj zaujal s novým videoklipom „Living the life“

Ako si užívajú život mladí a aktívni ľudia v našom kraji? Krásu nášho regiónu a rôzne možnosti adrenalínové športu vám priblíži nový videoklip s pesničkou „Living the life“, z dielne Bratislava Region Tourism.

Viac sa dozviete tu: Bratislavský kraj má nový singel a akčný videoklip. Pozrite sa, ako to u nás žije

2) Téma usporiadania Vianočných trhov a novinky z dielne MČ Staré Mesto

Hoci je ešte len august, mestská časť už teraz premýšľa nad vianočnými trhmi. Tým starým má odzvoniť, mestská časť totižto chystá „Staromestskú vianočnú promenádu“. Ambíciou je neizolovať sa, otvoriť priestor, prepojiť trhy a vrátiť im komunitnejší charakter.

Viac sa dozviete tu: Vianočné trhy po novom: Koniec súťaženiu a preplneným námestiam s vínom a cigánskou? Možno už tento rok…

3) Ako vyzerá naša Hlavná stanica? Nezľaknú sa turisti pri vystúpení z vlaku?

Zdá sa, že Bratislavčania nie sú jediní, ktorým Hlavná stanica naháňa strach. Pozreli sme sa do internetových diskusií, čo si o nej myslia našinci aj cudzinci. Tak, ako ani doma, nie je stanica slávna ani vo svete. Že vraj – aj zlá reklama je reklama…

Viac sa dozviete tu: Veci sa menia po celom svete, len tu zastal čas. Alebo, ako vnímajú cudzinci bratislavskú Hlavnú stanicu…

4) Dočkáme sa revitalizácie Kamenného námestia?

Zdá sa, že v Bratislave vznikla ďalšia kauza, pripomínajúca nekonečný príbeh Hlavnej stanice. O revitalizácii Kamenného námestia sa hovorí už dlho. Developérska skupina Lordship Real Estate však podľa starostu Starého Mesta stále nepredložila jasný koncept a situácia na námestí začína byť neúnosná.

Viac sa dozviete tu: Nedá sa tu dýchať.Kedysi slávne námestie, dnes verejná toaleta. Čo bude s Kamenným námestím?

5) Vlci v našej ZOO potrebujú nový pavilón. Na jeho podporu stačí jednoduché poďakovanie

Cez projekt „Vďaka“ môžete prispieť na vybudovanie nového pavilónu pre vlkov európskych v Bratislavskej ZOO. Vybudovanie pavilónu je nevyhnutnosťou a na jeho realizáciu ZOO potrebuje 90 tisíc eur.

Viac sa dozviete tu: Jednoduchým poďakovaním prispejete vlkom v ZOO na nový pavilón

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM