Nikola Richterová Rôzne

Na vlastnej koži: Sledovali sme zápas Slovana v bratislavskom športovom pube

Každý hokejový fanúšik v hlavnom meste by mal vedieť, že všetky zápasy Slovana sú vysielané aj v televízií. Vďaka tomu je možné sledovať výkony hráčov aj vtedy, keď zrovna nehrajú doma. Zisťovali sme pre vás ako to žije v bratislavských športových puboch, keď je Slovnaft aréna prázdna.

Ilustračný obrázok k článku Na vlastnej koži: Sledovali sme zápas Slovana v bratislavskom športovom pube
Foto: Nikola Richterová / Zdroj: Dnes24.sk

Aby sme dokázali prežívať atmosféru počas zápasu hokejového Slovana, vybrali sme sa do podniku, ktorý nesie fanúšikovský názov – Športový pub u belasých. Dovnútra sme vstúpili tesne predtým, ako sa začínalo stretnutie s Medveščákom Záhreb. Očakávaný začiatok hokeja bol cítiť aj v okolí, keďže do podniku postupne prichádzali ľudia v dresoch.

Dá sa povedať, že v polovici prvej tretiny, bol podnik už plný. Naozaj si neodhadneme povedať, či sa tam nachádzal aj niekto, kto by nemal záujem o hokej. Nám sa to však nezdalo. Po prvom góle Slovana oslavoval celý podnik a na naše potešenie sme zistili, že v tomto pube dostanete pivo zdarma po každom jednom presnom zásahu belasých.

Pre radosť všetkých zúčastnených dal Slovan v stretnutí v chorvátskom Záhrebe dokopy štyri góly. Veľká časť ľudí tak využila akciu pív zdarma skutočne naplno, čo zabezpečilo aj jemné „pobavenie“ a ešte hlasnejšiu atmosféru.

Za stavu 4:0 pre Slovan to vyzeralo v podniku veľmi dobre, fanúšikovia sa tešili a pili si svoje pivká zadarmo. Horšie to už bolo vtedy, keď začal strieľať góly aj súper. Belasí nakoniec tento zápas prehrali nepochopiteľne 4:5 a ďalšie bezplatné nápoje už svojim podporovateľom v pube nedopriali.

Ak patríte medzi hokejových nadšencov, ktorí sledujú zápasy v dobrej atmosfére, bratislavské podniky sú na to veľmi dobrou voľbou. Okrem spomínaného podniku má počas sledovania zápasu kvalitné akcie aj obľúbená Centrálna klubovňa, či mnoho ďalších.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM