Rôzne

Na Slovensko prichádza nová sieť obchodov. Prvú predajňu otvoria v Bratislave

Bratislavčanom sa od budúceho týždňa opäť rozšíria možnosti na nakupovanie. Nová predajňa ponúkne najmä kvalitné slovenské potraviny.

Ilustračný obrázok k článku Na Slovensko prichádza nová sieť obchodov. Prvú predajňu otvoria v Bratislave
Zdroj: Terno Slovensko

Ak pri nákupoch preferujete skôr slovenské výrobky, máte dôvod na radosť. Takto o týždeň otvoria v Bratislave úplne novú predajňu s názvom Kraj.

Domáce a kvalitné výrobky

Na slovenský trh prichádza nová sieť obchodov od skupiny Terno, ktorá má uspokojiť predovšetkým tých, ktorí na pultoch hľadajú väčšinou domáce potraviny. Ako informuje portál Aktuality.sk, prvú predajňu pod značkou Kraj plánujú otvoriť 2. marca v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves.

Terno chce zákazníkom ponúknuť viac špecialít a kvalitných výrobkov od regionálnych dodávateľov, ako aj širší výber zdravého sortimentu. Nová prevádzka má byť špeciálna nielen svojou ponukou tovaru, ale aj originálnym interiérom, v ktorom dominantnú úlohu zohráva drevo.

Druhá predajňa v Petržalke

O pár týždňov neskôr by mala v Bratislave pribudnúť aj ďalšia predajňa tohto typu, konkrétne v Petržalke. Tá bude súčasťou novej Petržalskej tržnice, ktorú už dokončujú na Bratskej ulici.

Nová moderná tržnica v Petržalke nahradí práve obchodný dom Terno, kde okrem predajne Kraj vznikne aj gastro zóna, kaviareň, cukráreň, drogéria, lekáreň a iné služby.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM