Aktualizované Nina Táborská Krimi

Na Račianskej ulici sa zrazila električka s autom. Električková doprava je obojsmerne odklonená

Na Račianskej ulici došlo k zrážke električky a osobného auta. Na mieste zasahuje 11 hasičov a tri hasičské autá. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Na mieste boli ošetrené dve osoby.

Ilustračný obrázok k článku Na Račianskej ulici sa zrazila električka s autom. Električková doprava je obojsmerne odklonená
Zdroj: TASR

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v čase o 08.45 hod na Račianskej ulici v Bratislave. Počas prejazdu cez električkové koľajisko došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke auta a električky, ktorá v tom čase prechádzala koľajiskom v smere na Račianske mýto.

„25-ročný vodič vozidla ako aj jeho 43-ročný spolujazdec boli na mieste ošetrení privolanými záchranármi. 26-ročný vodič električky ako ani nikto z cestujúcich zranenia neutrpeli,“ informoval Bratislava24.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

Alkohol bol dychovou skúškou na mieste u oboch vodičov vylúčený. Presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Električková doprava je obojsmerne odklonená. „Náhradná autobusová doprava je zabezpečená v úseku Vozovňa Krasňany – Blumentál,“ uviedla hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM