Jakub Haršany Rôzne

Zahrajte si ping-pong v kultúrnom dome alebo len tak v prírode

Fanúšikovia stolného tenisu majú možnosť zahrať si svoj obľúbený šport v priestoroch kultúrneho domu v Dúbravke. Hlavné mesto však ponúka aj iné miesta na hru.

Ilustračný obrázok k článku Zahrajte si ping-pong v kultúrnom dome alebo len tak v prírode
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Po úspešnom stolnotenisovom maratóne, ktorý sa v Dúbravke uskutočnil v apríli, sa mestská časť rozhodla umožniť obyvateľom hrávať ping-pong pravidelne v priestoroch foyer kultúrneho domu.

„Ping-pong sa dá zahrať každú sobotu od 9. do 12. hodiny s výnimkou tých, kedy bude v Dome kultúry Dúbravka kultúrna či spoločenská akcia,“ informuje miestny úrad v Dúbravke. Na mieste sa dajú požičať aj rakety a loptičky, ale priniesť si môžete pokojne aj svoje.

Kde sa dá zahrať?

V našom meste sa však nachádzajú aj iné miesta, kde sa dá zahrať ping-pong. Výber môže ovplyvniť aj počasie. Podľa toho sa rozhodujeme, či chceme hrať v krytých priestoroch, alebo radšej vonku pod holým nebom.

V Novom Meste na Nobelovej ulici stojí Športovo-relaxačné centrum Vernosť, kde sú k dispozícií tri moderné pingpongové stoly. Zahrať si môžete každý deň od 7. do 22. hodiny. Za hodinu hry zaplatíte od 2,50 do 3,50 eur, podľa toho, v akom čase sa rozhodnete hrať.

Ping-pong si môžete zahrať aj v Petržalke. Športová hala na Prokofievovej ulici ponúka možnosť hry počas víkendov v čase od 8. do 18. hodiny. Nové pingpongové stoly pribudli aj v Ružinove na detských ihriskách na Mesačnej ulici na Ostredkoch a na Čmelíkovej ulici na Pošni.

Ping-pong pri vode

Ak preferujete radšej otvorený priestor na hru, určite by ste mali zavítať na Partizánsku lúku v lokalite Železná studienka. K dispozícii sú tam dva pingpongové stoly. Ak si zabudnete vlastné rakety, je možné zapožičať si u správcu aj s loptičkami.

Okrem toho nájdete stoly aj v blízkosti vodných plôch. Zahrať si môžete na Kuchajde, v areáli Štrkoveckého jazera či na brehu Dunaja na Tyršovom nábreží.

Čítajte aj: Hokejisti bratislavského Slovana rozdávali autogramy svojim fanúšikom

Ilustračný obrázok

Stolný tenis
6
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM