Správy Samospráva

Na petržalskej plavárni pribudli novinky - bufet aj praktická permanentka

Plaváreň sa za pár mesiacov od svojho otvorenia stala obľúbeným miestom Petržalčanov. Priebežne prichádza s viacerými novinkami.

Ilustračný obrázok k článku Na petržalskej plavárni pribudli novinky - bufet aj praktická permanentka
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka

Petržalská plaváreň prichádza v predvianočnom čase s ďalšími novinkami. Samozrejme, netýkajú sa iba sviatkov, môžete ich využívať aj celý nasledujúci rok.

Dlho očakávané permanentky

Pravidelných návštevníkov plavárne určite poteší možnosť kúpiť si permanentku na rok 2017. Ich cena je 100 eur a reálna hodnota je 110 eur. Permanentka nebude viazaná iba na jednu osobu. Využiť ju môže pokojne celá rodina.

Permanentka slúži ako „peňaženka“. Koľko eur na jeden vstup miniete, toľko sa vám z nej odráta. Môže z nej čerpať len jedna osoba, ale aj viaceré naraz. Permanentka je prenosná, takže ju môžete komukoľvek požičať. V prípade, že nestihnete minúť celú sumu, zvyšok na karte sa presunie do ďalšieho roka.

Oáza pre hladných

Návštevníci sa dočkali aj bufetu, ktorý na plavárni chýbal najmä tým, ktorí v bazénoch a saunách trávia viac času. Môžete sa dobre najesť a pritom nezaťažíte žalúdok nezdravým jedlom. Bufet ponúka najmä veľa ovocia a zeleniny, jeho súčasťou je aj smoothie bar.

Vybrať si tiež môžete z rôznych druhov šalátov a mäsa na niekoľko spôsobov. Prílohy môžete ľubovoľne kombinovať podľa chuti. Bufet je otvorený v rovnakom čase ako plaváreň.

Otváracie hodiny počas sviatkov

V pracovné dni od 6:00 do 22:00 hod

26. decembra a 6. januára bude otvorené od 8:00 do 20:00 hod.

Zatvorené bude v dňoch 24. a 25. decembra, 31. decembra a 1. januára.

Plaváreň Petržalka
12
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM