Rôzne

Na párty plnej zábavy sa dievčatá zmenia na pravé princezné a chlapci na super pretekárov

V obchodnom centre pri Kuchajde sa deti zahrajú s obľúbenými hrdinami, zažijú veľa zábavy a poriadne prevetrajú svoju fantáziu.

Ilustračný obrázok k článku Na párty plnej zábavy sa dievčatá zmenia na pravé princezné a chlapci na super pretekárov
8
Galéria
Zdroj: Polus City Center

Ak máte doma malé princezné alebo chlapcov, ktorí si už teraz predstavujú, ako vezmú do rúk volant auta a pofičia diaľnicou, určite ich zoberte do Polusu. Je tam pre nich pripravená Pravá párty od Mattela, na ktorej nájdu tri herné zóny plné interaktívnej zábavy s obľúbenými hračkami. Deti pri hrách zaručene prevetrajú svoju fantáziu a zároveň sa kreatívne zabavia.

Pre princezné aj pretekárov

V obchodnom centre na drobcov čakajú tri zóny určené pre chlapcov, dievčatá a menšie deti. Ak je však vaše dievčatko malou pretekárkou, ktorá si bábiky nevšíma, určite rada zavíta do modrého areálu plného autíčiek. A určite aj niektorí chlapci s radosťou preskúmajú dom pre bábiky plný malých vecičiek.

V ružovej Barbie zóne nájdu deti najnovšie bábiky Barbie, interaktívnu stenu “Môžeš byť kým chceš” či Barbie návrhárskou dielňu, kde si mladé slečny môžu vytvoriť svoj vlastný model. Pozornosť pritiahne určite aj fotokrabica, v ktorej sa môžu malé parádnice vyfotografovať prestrojené za naozajstnú Barbie.

Sýtomodrá Hot Wheels zóna ponúka zábavu pre chlapcov, no určite sa hrou nechajú uniesť aj ockovia. Deti môžu závodiť na najnovších modeloch autodráh či na herných konzolách Xbox. Ockom detstvo pripomenú staré dobré angličáky. Najmenšie detičky sa zahrajú v zóne Fisher-Price, kde bude ich sprievodcom obľúbený vláčik Tomáš z rovnomennej rozprávky.

do 3. júna / OC Polus / vstup voľný

Pravá party od Mattela
8
Galéria
Zdroj: Polus City Center
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM