ts Rôzne

Na otváracej žúrke v HAF.parku sa to labkami len tak hemžilo

V Petržalke otvorili HAF.park! Nájdete tu všetko, čo vás a vášho chlpáča urobí šťastnými.

Ilustračný obrázok k článku Na otváracej žúrke v HAF.parku sa to labkami len tak hemžilo
21
Galéria

V Petržalke dnes otvorili miesto, kam budete chodiť so svojím štvornohým kamarátom najradšej – centrum pre psíkov a mačičky HAF.park.

Veľká žúrka

Na veľkej otváracej žúrke si zamlsali všetky prítomné bratislavské psíky. Každému hosťovi sa ušiel osviežujúci welcome drink a pre chlpáčov boli pripravené darčeky a lahodné mlsky.

Od dnešného dňa nájdete v Petržalke väčšiu kaviareň MLSkafé, než na akú ste boli zvyknutí na Michalskej, so širšou ponukou dobrôt pre ľudí a svetovými unikátmi pre psíkov.

HAF.park

V HAF.parku na Mánesovom námestí bude na vás a vašich chlpáčov čakať nielen obľúbená ponuka hafučín aj domácich mlsiek, ale aj veľká terasa, hracia zóna pre psíkov a zelená tráva. Váš nezbedný chlpáč sa tak bude môcť po mlsaní v kaviarni vyblázniť s kamošmi na čerstvom vzduchu. Nájdete tu aj nový obchod BAF – špeci veci pre psi, kde nájdete všetko pre psíka.

"Vytvárame centrum, kde prídete so svojím labkáčom a je postarané o oboch. Chceme ukázať jedinečnú atmosféru, dokonalý servis a služby, ktoré budú unikátom na Slovensku. Vznikla tak nová značka – HAF.park – park pre psíka a pánička, zelené miesto pre každého slušného psičkára. K tomu patrí napríklad dogzóna – hrací priestor pre psíkov, guličkový bazén, hra s personálom a veľa iného,“ opisuje nový HAF.park majiteľka Mia Kurucová.

Počas nekonečných hier labkáčov môžete pri lahodnom hafučíne využiť služby poradenstva a podebatovať s výživovým špecialistom, a neskôr využiť novú službu – vyčesanie psíka. Labkáči tak budú z HAF.parku odchádzať nielen vybehaní a napapaní, ale aj krásni ako zo škatuľky.

Otvorenie HAF.parku v Petržalke
21
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM