Krimi

Na Moste SNP došlo k reťazovej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili štyri vozidlá

Na Moste SNP došlo dnes v čase krátko po 8.30 hod. k dopravnej nehode, ktorej účastníkmi boli vodiči 4 osobných motorových vozidiel v smere do centra mesta.

Ilustračný obrázok k článku Na Moste SNP došlo k reťazovej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili štyri vozidlá
Zdroj: TASR

„Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody vodička osobného vozidla zn. BMW GT 320 sa pravdepodobne dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a narazila do pred ňou idúceho osobného vozidla zn. Škoda Yeti. V dôsledku stretu došlo k následnému nárazu vozidla Škoda Yeti do vozidla zn. BMW X3, ktoré nakoniec narazilo do pred ním idúceho vozidla zn. Hyundai Tucson,“ Bratislava24.sk informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Zranení maloletí

Na miesto dopravnej nehody sa dostavili hliadky dopravnej polície a všetky záchranné zložky. Dve maloleté osoby nachádzajúce sa vo vozidle BMW GT 320 boli službou RZP prevezené do jednej z bratislavských nemocníc z dôvodu ošetrenia a zistenia zranení.

Premávku v uvedenom úseku počas dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovala hliadka dopravnej polície. „Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u všetkých vodičov účastných na dopravnej nehode vylúčené,“ informovala hovorkyňa.

Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania policajtov odboru dopraných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, plne sa venovali vedeniu motorového vozidla, správali sa ohľaduplne a disciplinovane tak, aby neohrozili bezpečnosť, plynulosť cestnej premávky.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM