Aktualizované Krimi

Na Moste Apollo dnes horelo. Hasiči likvidovali požiar autobusu

Bratislavskí hasiči dnes zasahovali na Moste Apollo v smere do mesta. Pomáhali pri likvidácii požiaru, ktorý vypukol v motorovej časti vozidla bratislavskej MHD.

Ilustračný obrázok k článku Na Moste Apollo dnes horelo. Hasiči likvidovali požiar autobusu
Zdroj: TASR

Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave na mieste zasahovalo deväť hasičov s dvomi vozidlami hasičskej záchrannej služby.

Hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová uviedla, že požiar vznikol v zadnej časti vozidla Ikarus.

„Vodič z uvedeného autobusu reagoval duchaprítomne, v prvom rade zabezpečil bezpečný výstup cestujúcej verejnosti z vozidla a požiar lokalizoval,“ uviedla Volfová. Vodičovi sa podarilo uhasiť požiar hasiacimi prístrojmi vo vozidle ešte pred príchodom hasičov, dodala.

Incident sa obišiel bez zranení. „Posádka RZP musela pomôcť iba šoférovi autobusu, ktorému sa urobilo nevoľno, zrejme po nadýchaní sa splodín. Nešlo však o intoxikáciu,“ uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Na mieste boli okrem zdravotných a hasičských záchranárov aj príslušníci polície a dispečingu DPB. Linky MHD jazdiace po Moste Apollo premávali bez zdržaní.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM