Rôzne

Na Kramároch rozbieha developer projekt Nová Vlárska

Developer J&T REAL ESTATE pokračuje vo výstavbe kvalitných rezidenčných projektov ďalším developmentom v bratislavskej lokalite Kramáre.

Ilustračný obrázok k článku Na Kramároch rozbieha developer projekt Nová Vlárska
Zdroj: J&T Real Estate

Na projekte Nová Vlárska Kramáre ohlásil J&T REAL ESTATE spoluprácu s najväčším realitným fondom na Slovenku Náš prvý realitný o. p. f., ktorý patrí do portfólia Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky správ. spol. a. s. S výstavbou a predajom sa plánuje začať už o niekoľko mesiacov.

Partnerstvo a spoločný cieľ

Tento stavebný zámer nie je prvým projektom spoločnosti J&T REAL ESTATE v obľúbenej lokalite. „Spolupráci sme samozrejme otvorení, pretože s rezidenčným typom developmentu máme veľa skúseností. Za kvalitu našej práce hovoria vypredané projekty a ocenenia, ktoré sme v ostatnom čase získali. Našou ambíciou v tomto projekte je ponúknuť klientom kvalitné rodinné bývanie a verejný priestor ideálny na plnohodnotný komunitný život,“ opisuje zámer projektu Pavel Pelikán, výkonný riaditeľ spoločnosti J&T REAL ESTATE.

Rozhodnutie o spolupráci deklaruje Vladimír Salkovič, člen predstavenstva Prvej penzijnej správcovskej spoločnosti Poštovej banky správ. spol. a. s., ako premyslený strategický zámer podložený odbornosťou a zodpovedným prístupom. „Veríme, že k perspektíve dlhodobej výkonnosti podielového fondu prispeje aj projekt Nová Vlárska Kramáre. Spoločnosť J&T REAL ESTATE patrí medzi lídrov v oblasti realitného developmentu na Slovensku a vďaka rozsahu a kvalite realizovaných projektov si vybudovala pevnú pozíciu v konkurencii najvýznamnejších developerov. To sú hlavné dôvody, prečo sme sa rozhodli pre spoluprácu.“

Nová Vlárska Kramáre

Moderný, rezidenčný projekt vznikne v bratislavskej časti Kramáre na Vlárskej ulici. Svojim budúcim obyvateľom prinesie 84 bytov v dvoch nízkopodlažných bytových domoch. V ponuke budú 2-izbové, 3-izbové a štvorizbové byty s veľkými terasami a tiež bezbariérové byty.

Okrem výbornej občianskej vybavenosti a dostatku súkromia, poskytne obyvateľom vytúžený komfort dvor určený na oddych a vlastné detské ihrisko. Aktívne bývanie pri lese a zároveň v blízkosti centra mesta, dostatok parkovacích miest v podzemnej garáži ako aj na vonkajších parkovacích státiach sú výhody tohto kvalitného projektu v obľúbenej lokalite.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM