Rôzne Správy

Na koncert Elánu vás odvezie mimoriadny vlak z Hlavnej stanice

Už tento piatok sa v Trnave uskutoční koncert legendárnej kapely Elán. Pri tejto príležitosti bude z bratislavskej Hlavnej stanice vypravený pre fanúšikov mimoriadny vlak.

Ilustračný obrázok k článku Na koncert Elánu vás odvezie mimoriadny vlak z Hlavnej stanice
Zdroj: TASR

Mimoriadne úspešné open air turné legendárnej kapely Elán s názvom „Živých nás nedostanú“ vyvrcholí 13. októbra na Štadióne Antona Malatinského – City Arene v Trnave. Elán bude zároveň prvým slovenským interpretom na novom trnavskom futbalovom štadióne.

Turné je venované 30. výročiu albumu Hodina slovenčiny, na ktorom sa nachádzajú také hity ako Zaľúbil sa chlapec, Hodina slovenčiny, nesmrteľná Stužková, Kráľovná bielych tenisiek alebo Kaskadér.

Mimoriadny vlak

Organizátori očakávajú, že na koncert príde približne 16 000 návštev­níkov, čo by mohlo spôsobiť aj komplikácie v doprave. Z tohto dôvodu sa organizátori rozhodli vypraviť z Bratislavy mimoriadny vlak, ktorý dovezie fanúšikov kapely do Trnavy bez toho, aby stáli v zápchach alebo mali problém s parkovaním.

"Bude vypravený zo stanice Bratislava – Hlavná stanica o 17:30 hod. Lístok na tento vlak je možné zakúpiť si v sieťach MaxiTicket a Ticketportal. Späť do Bratislavy sa bude dať ísť bežným spojom s odchodom z Trnavy o 22:34 hod., pričom na tento vlak je nutné si zakúpiť lístok na železničnej stanici alebo na stránke slovakrail.sk, " informovala za organizátorov Andrea Čurná.

Tých, ktorí sa napriek tomu rozhodnú prísť autom, organizátori vyzývajú, aby si cestu do Trnavy naplánovali radšej s časovým predstihom a využili záchytné parkoviská v okolí centra mesta.

Koncert sa začína o 20:00 hod., no brány štadióna sa otvoria už o 17:00 hod. Ešte pred tým, ako na pódium vybehnú členovia Elánu, vystúpia dve predkapely. O 17:30 hod. zaspievajú Everlong a o 18:30 hod. sa predstaví Seventh Weapon.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM