Adriana Banásová Správy

Na DOD v Markíze očakávajú organizátori tisícky návštevníkov, Dopravný podnik Bratislava preto posilní spoje

Chystáte sa cez víkend do Záhorskej Bystrice spolu s tisíckami návštevníkov? Nemusíte sa báť, že sa kvôli preplneným autobusom do Markízy nedostanete. Dopravný podnik kvôli tomuto podujatiu posilní spoje.

Ilustračný obrázok k článku Na DOD v Markíze očakávajú organizátori tisícky návštevníkov, Dopravný podnik Bratislava preto posilní spoje
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 22. augusta bude zo strany DPB zabezpečené posilnenie dopravy na podujatie „Deň otvorených dverí Televízie Markíza“.

Pôjde o linku č. 37, premávajúcu od Mostu SNP do Záhorskej Bystrice. Tá bude posilnená kĺbovými vozidlami. DPB informuje, že pri cestách do/z Marianky bude potrebné prestúpiť na prípojný autobus na konečnej zastávke Záhorská Bystrica. Na tejto linke bude platiť štandardná tarifa.

Okrem toho bude zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava formou linky M, ktorá bude premávať približne od 8.00 do 18:00 po trase Hlavná stanica, Pražská, Brnianska, Patrónka, Lamačská cesta, Hodonínska, Bratislavská ul., TV Markíza a späť. Autobusy zastavia na zastávkach Hlavná stanica, SAV (len smer TV Markíza), Sokolská, Patrónka, ŽST Lamač, Vrančovičova, TV Markíza (výstup a nástup na zastávke linky 37 smerom do mesta).

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM