Rôzne Správy

Na Dlhých dieloch pribudne ďalší bytový projekt. Stavebné práce odštartujú už v auguste

Aj keď sa to väčšine obyvateľov sídliska nepáči, Dlhé diely sa stále zahusťujú a rozširujú. V pláne je ďalší polyfunkčný komplex s bytmi, obchodmi a kanceláriami.

Ilustračný obrázok k článku Na Dlhých dieloch pribudne ďalší bytový projekt. Stavebné práce odštartujú už v auguste
2
Galéria
Zdroj: SPV Dlhé Diely

Po dávnejšie zverejnených projektoch Karolia a Karlove prichádza na Dlhé diely ďalšia novinka – tentoraz pôjde o polyfunkčný komplex s bytmi, obchodmi a kanceláriami.

Polyfunkčný komplex

Polyfunkčný komplex Dlhé diely zakreslili do mapy sídliska na jeho juhozápadnej strane, nad záhradkárskou lokalitou. Zo severnej strany bude k projektu prístup z Hlaváčikovej ulice. Momentálne sa na pozemku, kde domy vyrastú, nachádza tráva a náletové dreviny.

Projekt pozostáva z troch objektov. Prvý má štyri nadzemné podlažia. Budúci obyvatelia tu nájdu bývanie v 16 dvojizbových a 4 trojizbových bytoch. Súčasťou domu budú aj štyri nebytové priestory. Druhá časť projektu je zložená z dvoch domov a ponúkne 12 bytov a 18 nebytových jednotiek.

Tretí objekt bude zložený z troch častí a ponúkne až 20 nebytových priestorov. Ako píše etrend.reality­.sk, investor, ktorým je spoločnosť SPV Dlhé Diely, pošle stavebné stroje na pozemok ešte v auguste tohto roka. Projekt by mal do svojej finálnej fázy vstúpiť začiatkom roka 2020.

Náklady na realizáciu polyfunkčného komplexu Dlhé diely vyjdu investora približne na 11 miliónov eur.

Polyfunkčný komplex Dlhé diely
2
Galéria
Zdroj: SPV Dlhé Diely
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM