Rôzne

Na Deň narcisov môžete prispieť na dobrú vec aj vo vlakoch

Do „Dňa narcisov“ sa budú môcť zapojiť aj cestujúci vo vlakoch Železničnej spoločnosti Slovensko. Dobrovoľníkov so žltými narcismi stretnete po celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Na Deň narcisov môžete prispieť na dobrú vec aj vo vlakoch
5
Galéria
Zdroj: TASR

Dvadsiaty prvý ročník známeho zbierkového projektu „Deň narcisov“ prináša v porovnaní s minulými rokmi aj niekoľko noviniek. Jednou z nich je práve možnosť prispieť na pomoc onkologickým pacientom vo vybraných vlakoch ZSSK.

Na dobrú vec

Siedmeho apríla od ôsmej ráno do ôsmej večer sa cestujúci budú môcť stretnúť s dobrovoľníkmi v žltých tričkách, zakúpiť si od nich narcis a podporiť finančnú zbierku Ligy proti rakovine.

Dobrovoľníci zapojení do zbierky môžu na „Deň narcisov“ cestovať vlakmi ZSSK (okrem IC, EC a SC Pendolino) ľubovoľne a bezplatne – stačí, aby boli riadne označení a ohlásení u príslušného vlakového personálu. „Sme veľmi radi, že sme sa aj takouto formou mohli zapojiť do celoslovenskej zbierky Ligy proti rakovine,“ hovorí Karol Martinček, člen predstavenstva a obchodný riaditeľ ZSSK. „Veríme, že spoločne s našimi cestujúcimi ukážeme, akú obrovskú silu Deň narcisov má a ako veľmi môže pomáhať,“ dodáva Martinček.

Deň narcisov
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM