Rôzne

Na akcii Nájdite sa... našli domov aj tieto rozkošné dvojmesačné sestričky

Auparkom sa včera niesol brechot chlpáčov, ktorí si sem prišli nájsť svoje nové domovy. Mnohí si už dnes večer natiahnu labky vo vlastných pelieškoch.

Ilustračný obrázok k článku Na akcii Nájdite sa... našli domov aj tieto rozkošné dvojmesačné sestričky
13
Galéria
Zdroj: Facebook

V Auparku bolo včera rušno. Psíkovia z celého Slovenska si sem totiž prišli nájsť milujúce rodiny a nové domovy. Upozorňovali na seba radostným vrtením chvostíkmi, miestami aj hlasným štekotom. To aby bolo jasné, že to myslia vážne.

Našli ste sa

Počas včerajšej adopčnej akcie Nájdite sa… so zvieratkom z útulku, sa podarilo nájsť nové domovy mnohým chlpáčom. Psíkovia majú na správnych ľudí čuch, a tak sa mnohí „dvojnohí“ tešili z nových prírastkov. Medzi nimi aj rodina, ktorú si vybrali dvojmesačné sestričky Sega a Sista (foto v galérii).

Na májovej akcii sa podarilo nájsť domov až 20 psíkom. Včera ich bol rovnaký počet! Dvadsať psíkov si vyňuchalo nové rodiny a rovnaký počet domovov sa dnes naplní radosťou z prítomnosti nového kamaráta.

Zároveň ste mohli zúčastneným slovenským útulkom pomôcť vecným aj finančným príspevkom. Dni sú stále kratšie a noci chladnejšie. Každú zimu sa útulky po celom Slovensku potýkajú s nedostatkom financií a potravy pre psíkov a mačičky, ktoré nachádzajú svoje dočasné domovy v kotercoch či dočasných rodinách. Útulkom preto veľmi pomáha, ak svoje už nepotrebné plachty, uteráky, ale aj granule a konzervy, či dokonca dezinfekčné prostriedky darujete do pravidelných zbierok alebo prinesiete priamo do útulku.

Adoptovaným psíkom želáme veľa radostných chvíľ v nových domovoch a rodinám veľa nezabudnuteľných zážitkov s nimi.

Nájdite sa (september, 2017)
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM