Jakub Haršany Šport

Myslíte si, že dáte gól z každej penalty? Príďte do Vajnôr a súťažte o skvelé ceny

Už počas tejto soboty sa na futbalovom ihrisku vo Vajnoroch bude konať tradičné podujatie, pri ktorom sa zabavíte a zároveň môžete vyhrať aj hodnotné ceny.

Ilustračný obrázok k článku Myslíte si, že dáte gól z každej penalty? Príďte do Vajnôr a súťažte o skvelé ceny
Zdroj: Facebook Vajnorská penalta

Športoví nadšenci a fanúšikovia futbalu by mali zbystrieť pozornosť. Na futbalovom ihrisku v bratislavskej mestskej časti Vajnory sa už túto sobotu uskutoční 8. ročník obľúbeného športovo-kultúrneho podujatia Vajnorská penalta.

Zakopať si prídu aj známe tváre

Podujatie spočíva v kopaní pokutových kopov súťažiacimi, ktorí sa neboja postaviť si loptu na hranicu 11 metrov a presne zamieriť. Do súťaže sa zapájajú aj slávne osobnosti z oblasti športu či kultúry. Športovú záštitu nad celým podujatím drží futbalový tréner, moderátor, bývalý legionár a viacnásobný reprezentant Slovenska Marián Zeman.

Ak si trúfate, je potrebné sa zaregistrovať priamo na ihrisku ešte pred samotným začiatkom súťaže, ktoré je naplánované na 13:30 hod.

Pravidlá súťaže sú jednoduché. Zúčastniť sa môžu len súťažiaci starší ako 15 rokov. V prvom kole kopú postupne všetci registrovaní účastníci s tým, že tí, ktorí pokutový kop premenia, postupujú do ďalšieho kola. Takto sa to opakuje dovtedy, kým nezostanú len tí najlepší. Víťazom sa stane hráč s najvyšším počtom premenených penált.

Vyhrať môžete hodnotné ceny

Súťažiaci majú o motiváciu postarané. Vyhrať môžu totiž naozaj hodnotné ceny, ako napríklad bicykel, televízor, herné konzoly či automobily na víkend. Zároveň s hlavnou súťažou budú prebiehať aj súťaže v kategóriach ženy, mladší a starší žiaci.

Športovú stránku podujatia doplní zaujímavý sprievodný program. Nadupané motocykle predvedie návštevníkom klub Red Devils MC Slovakia. Zoznámite sa s oficiálnym fanklubom FC Barcelona na Slovensku. Pre dámy bude pripravený skrášľovací kútik a deti sa zabavia na rôznych atrakciach. O hudobnú vložku počas a hlavne po odovzdaní cien sa postará skupina Kenny a Bratranci.

Čítajte aj: Bežeckí nadšenci sa zišli v Pezinku. Pretekalo sa v náročných podmienkach

Vajnorská penalta
6
Galéria
Zdroj: Facebook Vajnorská penalta
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM