Krimi

Muž si zo skladu vo Vrakuni „odniesol“ niekoľko párov topánok

Policajti zadržali podozrivého muža s niekoľkými škatuľami. Následne ho obvinili z prečinu krádeže. Svojím konaním spôsobil firme na Stavbárskej ulici škodu vo výške viac ako 1 200 eur.

Ilustračný obrázok k článku Muž si zo skladu vo Vrakuni „odniesol“ niekoľko párov topánok
Zdroj: Ilustračné foto

Včera zadržali policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave podozrivého 31-ročného Bratislavčana s ukradnutým tovarom vo výške viac ako tisíc eur.

Skontrolovať sa ho rozhodli v čase bežného výkonu služby včera nadránom na Stavbárskej ulici v Bratislave potom, ako niesol niekoľko škatúľ s obuvou spoločne s doposiaľ neznámou osobou.

Po spozorovaní policajtov podozriví veci zahodili do tam priľahlého parku a pokúsili sa o útek. Policajti jedného z nich na úteku okamžite zadržali, obmedzili na osobnej slobode a následne za účelom vykonania potrebných procesných úkonom eskortovali na príslušné policajné oddelenie.

V čase vykonávania neodkladných a neopakovateľných úkonov na Stavbárskej ulici v Bratislave policajti zistili a zadokumentovali rozbité okno a vypáčenú mrežu do objektu firmy, ktorá priestor využíva ako sklad. Poškodením firmy vznikla škoda vo výške takmer 200 eur.

Na podklade zistenej situácie poverený príslušník PZ 31-ročného Juraja D. z Bratislavy už obvinil z prečinu krádeže spáchanej formou spolupáchateľstva. Stíhaný je na slobode. Po druhej podozrivej osobe policajti naďalej intenzívne pátrajú. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

Čítajte aj: NAKA zasahovala pre podozrenie z korupcie

Ilustračný obrázok

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM