Krimi

Muž sa pokúsil vlámať do farnosti. Hrozí mu až päťročný pobyt za mrežami

Až päťročný pobyt za mrežami hrozí v prípade preukázania viny 31-ročnému Zoltánovi z okresu Dunajská streda, ktorého polícia obvinila z trestného činu porušovania domovej slobody.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa pokúsil vlámať do farnosti. Hrozí mu až päťročný pobyt za mrežami
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa doterajších informácií, menovaný dňa 22. augusta okolo 2.30 hod. preskočil plot a vnikol na pozemok farnosti na Vazovovej ulici v Bratislave. Vo vnútorných priestoroch dvora sa pokúsil otvoriť bránu, čo sa mu ale nepodarilo, nakoľko ho na mieste zadržal miestny kaplán.

„Na miesto sa v krátkom čase dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá menovaného eskortovala na policajné oddelenie. Následným preverovaním sa preukázalo, že menovaný sa takéhoto skutku v minulosti už dopustil,“ informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

U muža našli injekčnú striekačku

Nakoľko menovaný pri zadržaní u seba prechovával zatavenú injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky, vzniklo podozrenie, že sa jedná o psychotropnú látku. Striekačka s obsahom látky bola zaslaná k expertíznemu skúmaniu a zároveň bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov, ich držania a obchodovania s nimi.

„Menovaný bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia,“ dodal hovorca.

Čítajte aj: Neznámy páchateľ sa vlámal do stávkovej kancelárie

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM