Krimi

Muž napadol s palicou v ruke len deväťročného chlapca priamo na detskom ihrisku

Bratislavčan v blízkosti detského ihriska verbálne aj s palicou v ruke napadol deväťročného chlapca. Vyhrážkam a napadnutiu palicou sa nevyhol ani jeho otec.

Ilustračný obrázok k článku Muž napadol s palicou v ruke len deväťročného chlapca priamo na detskom ihrisku
Zdroj: pixabay

Priamo na detskom ihrisku napadol 37-ročný Bratislavčan malého chlapca, neskôr aj jeho otca. „Povereným príslušníkom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V bolo vznesené obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania 37-ročnému Petrovi R. z Bratislavy,“ Bratislava24.sk informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Útočil palicou

Peter R. bol zadržaný a následne obmedzený na osobnej slobode v pondelok 15. mája. „Podľa doterajších informácií v čase okolo 17:00 hod. menovaný s palicou v ruke vulgárne nadával a vyhrážal sa maloletému – deväťročnému chlapcovi v blízkosti detského ihriska na Farského ulici,“ informoval Szeiff.

Počas vyhrážania sa s palicou na chlapca aj zahnal, pričom k chlapcovi priskočil jeho otec. Vo vyhrážkach pokračoval následne voči otcovi, pričom s palicou sa zahnal aj na neho. „Peter R. bol po privolaní polície a vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia. Za takéto konanie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodal Szeiff.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM