Tlačové správy

Mobilný internet nás spája

Jasné, že nie ten pomalý a nestabilný, ten už neraz otrávil asi každého. Celú večnosť načítavajúce sa stránky, nekonečné sťahovanie mailov, či rôzne obmedzenia, ideálne vždy, keď to najmenej potrebujeme. V horšom prípade úplne vždy.

Ilustračný obrázok k článku Mobilný internet nás spája
Zdroj: Dnes24.sk

„Som ekonómka a internet je doslova každodennou záležitosťou. Práca ekonóma je práca online, vždy a všade. Stále sa meniaca legislatíva a neustále nové a nové povinnosti. Jednoducho, musím byť v obraze,“ hovorí Monika, mama dvoch vysokoškolákov. „Ale občas musím aj vypnúť. Upriamiť svoje myšlienky inam a na to sú ideálne napríklad stránky s rôznymi „pikoškami“ zo sveta šoubiznisu.“

Gymnazistka Eva to vidí podobne: „Študujem na gympli a aj keď ešte nezarábam, internet je pre mňa dôležitý. Byť súčasťou kolektívu, pokecať s niekým, kto je tak 300 kilákov od vás, potom sa stretnúť s kamoškami a smiať sa na „funny“ fotkách či statusoch. Sorry, ale tí, čo kritizujú náš životný štýl, nemajú šajnu aké to je cítiť sa ako lúzer a nevedieť, čo sa deje. A to len preto, že si off. Som rada, že to naši chápu.“

Peter je konzultant na voľnej nohe a kanceláriu vymenil za kaviarne, auto a vlastne za čokoľvek a kdekoľvek. „Nerád sa viažem. Môj biznis stojí na výsledkoch, nie na tom, kde práve sedím. Denne vybavím stovky mailov s prílohami a neodpovedať na ne je čistá strata…“

Mobilný internet spája dokonca aj týchto troch úplne odlišných ľudí. Všetci traja majú jasno v tom, čo chcú a potrebujú.

Kvalitné riešenie nie len na doma

„Jedno internetové pripojenie a wi-fi router bolo riešením, ale len vtedy, keď sme boli doma. Keď sme odišli každý za svojimi povinnosťami a každý na iný koniec mesta, zostali sme zrazu odstrihnutí,“ spomína Monika.

Za málo peňazí veľa muziky

„Dostávam vreckové a chcem, aby mi z neho zostalo čo najviac. Internet je „must have“ ale, pravdupovediac, radšej míňam na nový outfit a zábavu s kamoškami,“ úprimne priznáva Eva.

Viac než štandard

„Čo už naozaj nechcem zažívať, je časový stres. Bežne prijímam a odosielam veľké objemy dát. A to, či stihnem všetko načas, závisí najmä mimo kancelárie na rýchlosti uploadu, či downloadu dát,“ dodáva Peter.

Mobilný internet je 4G. Mobilný internet je SWAN.

Najnovší mobilný operátor SWAN spojil slobodu mobility, rýchlosť a super cenu do jednej služby s názvom 4G INTERNET v1.0. „5 EUR za mobilný internet bez obmedzenia? Nebolo o čom uvažovať! Zabila som hneď tri muchy jednou ranou. Ponuka SWAN bola jednoznačne najlepšia – pre mňa aj pre moje deti, ktoré študujú mimo na univerzite. Bezkonkurenčná cena a vybavené hneď,“ opisuje svoje dôvody pre výber štvrtého operátora Monika.

(PR) – Za obsah aj foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM